Sayfa 731/1002 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,841 - 5,848 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by byroltr Yazıyı Oku
    IJA nın eksi getirdiğini nerden buldunuz, mkk da değişmemiş görünüyor.
    Agresif fonlarda HSA incelemeye değer bir fon.Ben uzun zamandır tutarım.TGA pek memnun kalmadı.IJA çok hızlı gitti, bu işlerin tersi de olabilir.Ayrıca GZM takip edin %25-%100 arası hisse taşıyor ama büyük kağıtları alıp satıyor genelde.
    değerli dostum , yarın sabahki açıklanacak olan fiyatını kastetmedim. 17 kazım daki tefastaki fiyatını kast ederek yazdım.
    kıymetli dostum , garanti bbva portföyün ( dört yapraklı yonca babavanga ) TGA fonunu incelerken , şunu yatırımcının bilmesi ve unutmaması gerekir. Bu fon 22 nisan 2021 tarihine kadar , garanti portföyün SMART fonları ailesinde dördüncü (4.cü ) değişken fon olarak yer almakta idi lakin , 22 mart 2021 tarihinde izahname tadil duyuru metninde belirtildiği üzere, 22 nisan 2021 tarihinde izahname tadili ile SMART fonları ailesinde AGRESİF fon olarak konuşlanmış oldu. Yani geçmiş getirilere bakarken TGA için başlangıç alacağımız tarih 22 nisan 2021 dir. Fonun risk değeri 5 dir fakat , yutub yayınındaki portföy çalışanı yurttaşın anlattığı riske göre getiriyi maksimize ederek fonu yönettikleri. Yani fonun risk değeri yapısı nedeni ile 5 fakat , uygulamada riski düşürüp getiriyi yakalamaya çalışıyorlar gibi düşünün. siz en iyisi o yayını izleyin youtub dan ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. onun içün ıja hızlı gitti , tga pek memnun kalmadım derken aslında fonların getirileri elde ederken maruz kaldıkları riski de düşünmek lazım. 100 tl getiri için 30 liralık risk almak mı , 50 tl getiri için 9 tl yi riske etmek mi ... hangisini tercih etmek mantıklı ? bi de şu var 22 nisandan bu yana 7 ay olmuş % 21 e yakın brüt getirisi var TGA nın bu süre içinde.... ıja bakalım başlangıcından 7 aya ne yapacak , ıja nın başlangıcını baz alıp tga da aynı 7 ayda ne yapacak ona da bakmak lazım.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2. karar keşke saat 1'den önce olsaydı da insanlar fon alım satım kararını verebileseydi ama malesef öyle değil o yüzden bugün alım satım yapmanızı tavsiye etmem başınız belaya girebilir. bunların ne yapacağı belli olmaz söyleyim. böyle bir ülkede mantıklı düşünerek bir senaryo planı hazırlamanın hiçbir işe yarayacağına inanmıyorum ben. trend nereye yatırım oraya en mantıklı yol.

3.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    değerli dostum , yarın sabahki açıklanacak olan fiyatını kastetmedim. 17 kazım daki tefastaki fiyatını kast ederek yazdım.
    kıymetli dostum , garanti bbva portföyün ( dört yapraklı yonca babavanga ) TGA fonunu incelerken , şunu yatırımcının bilmesi ve unutmaması gerekir. Bu fon 22 nisan 2021 tarihine kadar , garanti portföyün SMART fonları ailesinde dördüncü (4.cü ) değişken fon olarak yer almakta idi lakin , 22 mart 2021 tarihinde izahname tadil duyuru metninde belirtildiği üzere, 22 nisan 2021 tarihinde izahname tadili ile SMART fonları ailesinde AGRESİF fon olarak konuşlanmış oldu. Yani geçmiş getirilere bakarken TGA için başlangıç alacağımız tarih 22 nisan 2021 dir. Fonun risk değeri 5 dir fakat , yutub yayınındaki portföy çalışanı yurttaşın anlattığı riske göre getiriyi maksimize ederek fonu yönettikleri. Yani fonun risk değeri yapısı nedeni ile 5 fakat , uygulamada riski düşürüp getiriyi yakalamaya çalışıyorlar gibi düşünün. siz en iyisi o yayını izleyin youtub dan ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız. onun içün ıja hızlı gitti , tga pek memnun kalmadım derken aslında fonların getirileri elde ederken maruz kaldıkları riski de düşünmek lazım. 100 tl getiri için 30 liralık risk almak mı , 50 tl getiri için 9 tl yi riske etmek mi ... hangisini tercih etmek mantıklı ? bi de şu var 22 nisandan bu yana 7 ay olmuş % 21 e yakın brüt getirisi var TGA nın bu süre içinde.... ıja bakalım başlangıcından 7 aya ne yapacak , ıja nın başlangıcını baz alıp tga da aynı 7 ayda ne yapacak ona da bakmak lazım.
    Günaydın, IJA konusunda bugün için de yanılmış sayılmazsınız .Yazdığınız şeyleri biliyorum, ölçümlememi ona göre yapıyorum.Ama youtube olayını bilmiyordum, onu izleyeceğim birazdan.Ben kişisel olarak R4-5 seviyesinde biri olarak bu tip fonlarla çok ilgiliyim.IJA da getiri olarak şimdilik çok iyi olsa da şüpheliyim kendisine.Ben genelde OPB+HSA+KUB(Döviz) ekseninde dönüyorum.IJA tut,TGA azalt,KUB arttır operasyonları yapıyorum birkaç gündür, ama valörler+paranın 14 de hesaba geçmesi işi çok yavaşlatıyor.Bu arada TGA'nın önceki yapısını da bilirim.çok almışımdır, şimdiki HMG gibİYDİ O ZAMANLAR;küçük hisseler büyük hisseleri baskılayınca bu fon geri kalmıştı.Neyse fonlar konusunda epey bilgili olduğun belli, konuşalım sık sık.Özellikle R4-5 fonlar ile ilgili olman güzel.Bir de TPP serbest fona bir göz at.Gönlüm var biraz, deşelim bunu azıcık.Görüşmek üzere.

4. Şu aralar forumda bahsi geçen IJA fonu çok popüler ancak son 1 ay performansına göre örn. HVS,KYA,AHI gibi fonların getirileri çok daha iyi görünüyor. IJA'nın tercih edilmesinde kaçırdığım bir nokta mı var?

5. 2 gundur ıja nin hizi kesildi dün eksi
    Bugunde cok az bi getiri var
    2 gundur turevde yanlis yapiyorlar
    Gibi dusunuyorum.
    Bu arada bu fon degisken.
     Alıntı Originally Posted by Nida Yazıyı Oku
    Şu aralar forumda bahsi geçen IJA fonu çok popüler ancak son 1 ay performansına göre örn. HVS,KYA,AHI gibi fonların getirileri çok daha iyi görünüyor. IJA'nın tercih edilmesinde kaçırdığım bir nokta mı var?
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Asgarı ucret usd 263,68
    Asgarı ucret eur 232,49
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

7. Dagilimda %42 turev var kalani hisse
     Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    2 gundur ıja nin hizi kesildi dün eksi
    Bugunde cok az bi getiri var
    2 gundur turevde yanlis yapiyorlar
    Gibi dusunuyorum.
    Bu arada bu fon degisken.

8. Bu mjb ye artik sinir olmaya basladim
    Bu ne ya saat.11.20 hala aciklanmiyor
    Hesap yapicam yapamiyorum.
    Su anda fon piyasasinda en gec aciklayan bu herhalde.

Sayfa 731/1002 İlkİlk ... 231631681721729730731732733741781831 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •