PGS 8 TL düşürdü.. derdi ne ola?
PGS 8 TL düşürdü.. derdi ne ola?
İsmailağa Cemaati: Faiz belası yüzünden para eridi ve pahalılık aldı yürüdü....
https://t24.com.tr/haber/ismailaga-c...-yurudu,994590
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
teminat 1670 'den 2000 tl ye artıyor.. 330 tl kontrat başına..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
önemli pay vadeli kagıtlarsa onlar, bence endeks30 ile beraber değerlendirmek gerekebilir.. bazı kagıtlarla endeks30 arasında dengesizlikler oluştu.. geçişi şimdi yapmış olabilirler, zaten kasım sonu geldi nerdeyse.. ben mesela bu şekilde pay vadeli ve endeks vadeliyi kullanıyorum, herhalde kurumsallar benden çok daha iyi yaparlar bu işi..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
1927 günün pivotu aklınızda bulunsun..
Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..
Ben sunu soruyorum:Pozisyonu olan insanlarin teminatlari yuksek olmadigi icin bu 200 tl lik teminatdan dolayi MC olacagimi ?
Bu kadar dusuk teminat ile islem yapan sayisi bu kadar fazlamidir gercekten
Siz kendi acinizdan bakin 100 kontrat pozisyonunuz var 20.000 extra teminat oduyeceksiniz bu sizi etkilermi ? MC olayini gectim pozisyon azaltma yaparmisiniz ?
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yer İmleri