Sayfa 871/1002 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881921971 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 6,961 - 6,968 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

1.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    faiz mi arttı ? birinin ayak mı kaydı ?
    sadece 2018 sapmasına değdik kâr satışı geldi..

faiz hala eksi, para saçmaya devam, enflasyon katlar 1 aya, merkezde banane dedi...
    zamlar sırada...

mesela kaça düşüyoruz.. 12 11 10 9 ?
    düşürüp kalan tl hesapları mı kurataracaklar ? 65%+ dth
    Zaten bu son trendin karakteristiği de o, ilk faiz kararında 9.86 yı gösterip 9.45 de beklediler faiz indirince de bi kalktı, aman sarkarım da millete kaptırırım diye düzeltmeden non-stop ve hacim düşük yani döküleni toplaya toplaya...normalde %261.8 e ulaştık ve pati yapıyor, 2 düzeltmesi kısa kalmıştı zaten 4 ü sert uzun geri almalı biraz, ama salmıyor, daha doğrusu salacak da aman salmasın isteniyor, inadına ters inadına ters konuşuyorlar...

Kar satışı eyvallah da, %50 den 60 a DTH için +20 milyar dediler, bir de milyar dolarlık özel sektörsün borcun var izler misin?

Zor denklem, daha önce yaşanmadı bu hiç, faiz<enf olmadı hiç, bence 10 yıllıklarda püf noktası, bir de Bist' te...sabah bahsettim, dolar bazlı dip yaptırıp, ama kaç endeksle kaç kurla, alternatif çok, üstelik Aralık var önümüzde, indireceğim hodri meydan diyor.

Başka nasıl yaklaşılır bu tür extremiteye bilen yok...Diyelim düştü, kaça kadar düşebilir, yeni faiz<enf denklemi aylarca sürebilir, düştüğü yerde kalır mı...Bu tür hareketler sonrası, faiz arttırılır, dökülen toplanır çok aşağıya salınmadan, rezerve eklenir, uzun süren bir yatay gelir, ama nasıl, aklı eren yok bakıyorum herkese, izliyor herkes stoplu piyasa yakından takip edilmeli lafı beylik dillerde..peh

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    50 gayme gelse ne olur ki anca eksi bakiye kapanır , Gelen de swapla gelmese olacağı bu...Swapla gelirse daha kötü şeyler olur.
    imf'siz bir imf programına hazır olmak lazım. "yatırım tavsiyesi değildir"

Gece yarısı küffar yurt dışında Tl ye saldırırda bizim cengaver takımı nal toplarsa yarın sabah güzel bir sabaha hazır olun Dolar tutan yoldaşlar. Bu işin sonu mutlu bitmez haberiniz olsun. Bu süreçte Tl de kalmayında nerede kalırsanız kalın , isterseniz Tl yerine tuvalet kağıdı alın vallah da billahda yine karlı olursunuz. Not: Tuvalet kağıdına yatırım yapın derken ironi yapmadım. Gecen sene 16 adet ini 21 Tl ye aldığım Selpak tuvalet kağıdı 40 Tl olmuş.
    Son düzenleme : umutabi; 24-11-2021 saat: 00:25. Sebep: eksik cümle

Dolar bozdurana bedava traş kampanyası vardı bir ara.
    Bedava diye hayatının en pahalı traşını olmuş meğerse.

5. 2018 yılında da yardırmış gidiyordu..
    sonra rahibi salıp 675 bp artış yapmışlardı üstüne stopaj indirimi..

şimdi ne olacak bakalım..

İmf siz bir imf programını Dolar 15 - 20 ne olacaksa olduktan sonra en az 10 puan faiz atışı yaparak uygulayabilirsiniz güzel kardeşim. Aksi durum deminde dedim otobanda son sürat giden arabanın tekerinin patlaması gibi olur. Bunu bilin abuk sabuk tezleri ileri süren takunyalı beyinlerin söylemlerine kanıp milletin kanına girmeyin.

7. Bossoros crash otobanı bitmedi mi...

Yarın zinciri çıkaracaklarını düşünüyorum.
    Islak odun tam randıman vermedi.

Dayak klübü

Sayfa 871/1002 İlkİlk ... 371771821861869870871872873881921971 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •