Sayfa 199/616 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon
Arama sonucu : 4928 madde; 1,585 - 1,592 arası.

Konu: POLHO - Polisan Holding

1.  Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Ben hiçbişeye değil de bu kamil denen arkadaşa sitem ediyorum. Herif yazdı çizdi pazarladı bastı gitti. Böyle adamlara çok dikkat etmek lazım. Ders olsun
    Zamaninda dedik kimse kale almadi yok kağidi kotuluyon bilmem ne adam haftalarca yazdi ben bile satmadim 4.90 gordugunde 3 den maliyetim vardi bide şimdi elde var sıfir kaybettigim sene bazinda çok zarar sadece başka hisselerde telafi edip kurtardim zarari senelik getirisini ama bisey kazanamadik parayi koruduk buradanda artik sansimiza bu ziya izin verirse kazanacaz hersey bunun elinde buna eminim.

Alıntı Originally Posted by Thyshine Yazıyı Oku
    Ben hiçbişeye değil de bu kamil denen arkadaşa sitem ediyorum. Herif yazdı çizdi pazarladı bastı gitti. Böyle adamlara çok dikkat etmek lazım. Ders olsun
    birde bu işi tersten yapanlar var onlarada dikkat etmek lazım .burada bile 260 da uzak tutmak için kaç takla atan oldu )))
    bu arada kamil amcayı forumu geçmişe yönelik tarayınca okudum zamanlaması yanlıştı diye düşünüyorum.art niyetli oldugunu düşünmüyorum.
    Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.

3. Sen bakma burada yazılanlara Kamil bey adamdı.. ve tam da dediğin gibi zamanlaması benim gibi onunda yanlıştı o kadar. Ama artık akillandim işimi daha sağlam yapıyorum kendi kordonumu kendim keseceğim asla ama asla bu sefer yanilmayacagim. Artık daha sağlamım daha diriyim daha ayigim. İşimi 3. Adamlara birakmayacagim. Ben icerde olduğumda herkes bilsin ki icerdekiler kazanacak.
     Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    birde bu işi tersten yapanlar var onlarada dikkat etmek lazım .burada bile 260 da uzak tutmak için kaç takla atan oldu )))
    bu arada kamil amcayı forumu geçmişe yönelik tarayınca okudum zamanlaması yanlıştı diye düşünüyorum.art niyetli oldugunu düşünmüyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by karadereli53 Yazıyı Oku
    Kesinlikle art niyetli değildi. Olması gerekeni söyledi güzel bilgiler hep ondan geldi. Şimdiki gibi boş muhabbet dönmüyordu forumda bilgi vardı. Adam kızdı koydu malını kasaya ne yaparsanız yapın dedi. Tahminim tahtacıyı kızdıranlar kamil abi gibi bilinçli yüklü mal alanlar oldu. İnşallah bundan sonra iyi olsunda parayı kurtarmak nasip olsun

5. Gel temel başkan ozaman ne bekliyorsun yandık 1 kavrulduk 1 senedir 4 üstünde maliyet artı dolarda cabası…

6. Bir kaç işim var oraları halledeyim burayi biraz yukardanda alsam önemli değil. Ama şu an bana onlar içerde gibi gelmiyor yada bana öyle geliyor bilmiyorum.. Kimse bana uyup al yada sat yapmasın.
     Alıntı Originally Posted by Mi16 Yazıyı Oku
    Gel temel başkan ozaman ne bekliyorsun yandık 1 kavrulduk 1 senedir 4 üstünde maliyet artı dolarda cabası�

7. Art niyetli olmayan adam o kadar bilgi alıp verdiği bir platforma zor günde döner gelir 2 çift bişey söyler. Aldım sattım der. Kaldım, gidiyorum der. Bence görevini ifa etti ve gitti. En azından gözüken o.

8. Artık dikkat ediyorum, zamanında tweterdaki bazı yazılarımdan "bu kim" dediklerini hatta ufak bir araştırma yaptıklarını biliyorum. Artık orada yaz sil yapıyorum isim bile değiştirdim. hatta artık kullanmıyorum burayida pek kullanmıyorum herkes kendi kordonunu kesmeli araştırmanızı kendiniz yapmalısınız. Sonra bir terslik olur işte kamil abinin durumunu düşmek istemem hala herkesin dilinde adam bir şey yapmadığı halde belki zararına kendide çıktığı halde, neden arkamdan konuşsun ki millet iyi olunca kimse hatırlamaz.

Sayfa 199/616 İlkİlk ... 99149189197198199200201209249299 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •