Sayfa 879/1006 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 7,025 - 7,032 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

İhracatçının ham madde ve kur çıkmazı: Siparişler iptal ediliyor!!!!!
    https://www.sozcu.com.tr/2021/ekonom...liyor-6786990/
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Şeker yok, ayçiçek yagi 1 tane veriyorlar marketlerde hayırlı olsun.
    Daha bu günler iyi günler.!!!!
    Ayvanın büyükleri heybede.!!!

Kendime masallar.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Bahricigim dolar aldin mi?

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bende 3 teneke var.
    Zengin miyim simdi?
    Eskiden almistim, malum stoklu calisiyorum.
    Burada da paylasmistim 1 sene evvel.
    Ihtiyaciniz olan bir sey varsa alin hatta borclanin alin geliriniz varsa demistim.
    Syg,
    Zeytinyaği fabrikaları disariya satmak icin 40 liradan zeytinyağı topluyor .ucuz zeytinyağı bulmak zor olacak bu sene .

Almanya’da çifte vatandaşlığa onay

Sadece AB vatandaşlarına tanınan çifte vatandaşlık hakkına, Almanya'da SPD Yeşiller ve FDP arasında kurulacak komisyonun programına göre Türkler de sahip olabilecek.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Arkafaslar Bahri dolar almis mi sorun bir.Benimle konusmuyor artik. Ona gore pozisyon alacagim.

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Ben bu maasa sadece tik tik okutuyum deseymis
    ekonomi yorumu icin tv ler daha cagirmadi teyzosh deseymis hehe

Alıntı Originally Posted by BüyükResim Yazıyı Oku
    Kadın Mars'ta, kasiyer Venüs'te yaşıyorsa normaldir bilmemesi.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

8. Merkez Bankası, BDDK ve bankalarla bir araya geliyor

Piyasada yaşanan sert dalgalanmaların ardından Merkez Bankası, BDDK ve bankacılarla yarın bir araya geliyor.

Türk Lirasında sert kayıpların yaşandığı kritik süreçte Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben ve Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Başkanı Alpaslan Çakar ile banka genel müdürleri yarın bir araya gelecek. Öğleden sonra planlanan toplantıda durum değerlendirmesi yapılacağı öğrenildi.

Sayfa 879/1006 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •