Har içinde biten gonca güle minnet eylemem
Arabî, Farisî bilmem dile minnet eylemem
Sırat-ı Müstakim üzre gözetirim Rahim'i
İblisin talim ettiği yola minnet eylemem...
Bir acayip derde düştüm herkes gider kârına
Bugün buldum bugün yerim, Hakk kerimdir yarına
Zerrece tamahım yoktur şu dünyanın varına
Rızkımı veren Hüda'dır kula minnet eylemem...
Ey Nesimi can Nesimi ol gani mihman iken
Yarın şefaatkârım Ahmed-i Muhtar iken
Cümlenin rızkını veren ol gani Settar iken
Yeryüzünün halifesi hünkara minnet eylemem...
KULA, PEREYE KULLUK ETMEYİN DEMİŞ KUL NESİMİ.....![]()
Bedelsiz bölünme bari yapın be kardeşim ulan sene bitti bitane kap yok hayır çok namusluysanız yalandan kap mı atalım hisseyi yukarı sürmek için diyorsanız ozman gerçekleri anlatın da bilelim nedir bu yüzde 15 kar da gözüküyorum neye göre TL ye göre gidip inek boku alsam o bile daha çok prim yaptı nasıl bir kansızlıktır anlamıyorum ya
https://www.youtube.com/watch?v=IOKLnE70PSA
Ha bu var ya bendende deli....Buna 1000 lot Tekfen hediye etmek lazım...![]()
Hakkinizi savunmazsaniz daha cok tokatlarlar bizi , Instagram hesabi YouTube Twitter saldirin. Neden utaniyorsunuz, hirsiza hirsizsin demek bu kadar zor mu anlamiyorum . Sayin sahilli o da telegram Twitter Instagram aktif , ama magdurlar olarak sesimiz cikmio , daha aktif olmasi lazim bu sirkete yatirim yapmis ortaklarin . Ya kalabalik degiliz ya da kimsenin umrunda degil . Kardesim adam malini gasp etti , caldi sen ne olur diye korkuyorsun. Birak ne olacaksa olsun , gomun yorumlarinizla her platformda . Bunlar icin yapilacak en dogru sey itibarlarini zedelemek . O cevreye verdikleri saygin imaji zedelemek. Bak YouTube yorumlarini nasil kapattilar, sildiler videolari devam arkadaslar devam
Ahanda anarşit, devrimci LEO geldi. O DOGU PERİNÇEK i tanır galiba. Dün pkkkknın reklamını yapan, bebek katiliyle görüşen, 2000 e dogru dergisinde terör örgütünün reklamını yapan adam bugün ehli müslüman, iyi adam olmuş ve bazılarına kriter olmuş.....
https://www.youtube.com/watch?v=x5K0mhMzqI0
Bindik bi alamete, gidiyoz kıyamete, Cafer getir peçete....
Harika müzik olmuş, Kapıcı Caferde var....![]()
Yer İmleri