Sayfa 894/1006 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 7,145 - 7,152 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bugun firina gittim.
    Zam geldi mi ekmege dedim firinciya, bana herkes zam yapiyor bize gelince sen dur diyorlar dedi.
    2 simit 1 tam bugday ekmegine 13.50 TL verdim geldim.
    Donuste pazara ugradim.
    3 tane gul pembe domatise 20 TL 2 kafa brokoliye 20 TL bir paket Bruksel lahanasina da 20 TL verip toplamda 73.50 TL hafiflemis olarak eve geldim.

Syg,

Osmangazi köprüsü kazığı,
    2 simit bir tam buğday ekmeği 8,5 tl
    pempiş domates pahalandı 6 tl olmuş bu hafta
    brokoli 5 tl kğ.
    Türkiye'de temel problem şu : bilgili olanların yetkisi yok , yetkisi olanlarında bilgisi yok.

Bizim turcovAK umarim bu yeni varyanti alt ediyordur onca zaman hazirlandik cunku...

Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    İlk başta hazırlıksız yakalanmıştık. Şimdi maske, aşı hatta ilaç gibi savunma sistemlerimiz var. Tek dezavantajımız bende de olan , bıkmışlık, yorulmuşluk hissi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bugun firina gittim.
    Zam geldi mi ekmege dedim firinciya, bana herkes zam yapiyor bize gelince sen dur diyorlar dedi.
    2 simit 1 tam bugday ekmegine 13.50 TL verdim geldim.
    Donuste pazara ugradim.
    3 tane gul pembe domatise 20 TL 2 kafa brokoliye 20 TL bir paket Bruksel lahanasina da 20 TL verip toplamda 73.50 TL hafiflemis olarak eve geldim.

Syg,
    Aşağı yukarı 5 euro. Sudan ucuz. Türkiye cennet cennet.

4.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Çalıştığım yerde dört ay önce aldığımız malzemeler vardı, ithal geliyor. Ödemeyi yeni yapacağız, aldığımız zaman 25 bin lira borçlanmıştık, adamdan yeni fiyat istedik artmıştır zarar etmesin diye, 35 bin olmuş borcumuz, %40 artmış. Bizdeki 25 bin, onu veriyoruz mecbur 10 bin borcumuz kalacak.
    Tl alışveriş ve vadeli toptan ticaret yapanlar; karın üzerine Ay x 4-5% vade farkı koysalar bile tahsilat sonrası yeni mal aldığında enf+giderler+vergileri düştüğünde sıfara sıfır gibi durumla karşı karşıya kaliyorlar

Yarin sabah pastaneye gidip simit alirim heralde
    bizde 2.5 simit fiyati
    ufak pogaca lari seviyorum ama fiyatlar en az 3-4 idi simdi belki bes dicekler onun yerine simit yerim..
    sizin domates fiyatlari asiri pahali ama zaten kisin pek domates yenilmez benim de hanim gecen pazardan aldi duruyo dolapta hala, bari kahvalti da kesip yiyelim..

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Bugun firina gittim.
    Syg,

EURO bazli anlasip borcunuzu daha onceden bilebilir ve bunu hedge edebilirdiniz
    saygilarimla

Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Çalıştığım yerde dört ay önce aldığımız malzemeler vardı, ithal geliyor. Ödemeyi yeni yapacağız, aldığımız zaman 25 bin lira borçlanmıştık, adamdan yeni fiyat istedik artmıştır zarar etmesin diye, 35 bin olmuş borcumuz, %40 artmış. Bizdeki 25 bin, onu veriyoruz mecbur 10 bin borcumuz kalacak.

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Aşağı yukarı 5 euro. Sudan ucuz. Türkiye cennet cennet.
    Huriler nerede??
    Kendime masallar.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

8. Araba tamam patlayabilir de Evler nasıl patlayacak sayın bosporus? ( Çok uçuk abuk subuk isteyenler hariç) dolar 20 ye vurunca 3 milyonluk ev 1.5 a mi inecek .ya da ülke krize girince kimse ev alamayacak duruma mi gelecek ..yahut mevcut ev sahipleri parasızlıktan evlerini ucuza mi verecek .enf 30 konut kredi faizi yıllık 16 bu şekilde nasıl düşecek .merakımdan soruyorum .
     Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Ev araba alanların haline üzülüyorum.!!!
    BüyükResimde balon patlayınca çook pişman olacaklar.!!

Kendime masallar.!!
    Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.!!
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 894/1006 İlkİlk ... 394794844884892893894895896904944994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •