Sayfa 986/1002 İlkİlk ... 486886936976984985986987988996 ... SonSon
Arama sonucu : 8012 madde; 7,881 - 7,888 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIII

Almanya'da koronavirüsün yeni varyantı Omicron tespit edildi. Öte yandan, Güney Afrika'dan iki uçakla Amsterdam'a giden ve koronavirüs testi pozitif çıkan 61 kişi karantinaya alındı, Omicron incelemesi yapılıyor. Çekya da şüpheli Omicron varyantı vakası bildirdi

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,028
     Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Elektronik marketleri gezdim, durum kel, bu fiyatlar da Kara Cuma fiyatıymış, yine zam gelecekmiş, çoğu ürün de yok, S7 ve S6 Lite tablet baktık mesela, bu teşhiri alayım diyorsun, abi o demo satılık değil, abi o apple'ın kendisinin biz satamıyoruz cart curt..İpad mini 7200 TL, Macbook 25-35.000 TL, ipad 8 5300 gibi...
    Kara cuma değl beyaz cuma

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,028
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Almanya'da koronavirüsün yeni varyantı Omicron tespit edildi. Öte yandan, Güney Afrika'dan iki uçakla Amsterdam'a giden ve koronavirüs testi pozitif çıkan 61 kişi karantinaya alındı, Omicron incelemesi yapılıyor. Çekya da şüpheli Omicron varyantı vakası bildirdi
    Aklıma 70 yıllarının müzik gurubu geldi...Bide omega vardı.

4. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Fatih teki Tahtakale esnafıyla bir araya geldi. Babacan, kur yükselişinin yurt dışına para kaçırma nedeniyle olduğunu söyledi.

Sermayemi korkudan yurtdışına kaçırdım. Şimdi o ülkeye vergi ödüyorum diyen esnafa Babacan, Herkes kaçırdı, o yüzden kur artıyor. Kur artınca ihracatçılar çok mutluymuş, öyle diyorlar sözleriyle karşılık verdi.

https://www.karar.com/guncel-haberle...rdilar-1640949

Türkiye .Ekonomik nedenlerle sürü bağışıklığına razı olundu...İlk çıktığı dönemde çevremde corona olan yokken şimdi o çevrenin neredeyse tamamı coronaya yakalandı ve aşılı olanlar hafif aşısı olmayanlar ağır atlattı...

Yeni versiyon eski versiyon bizim için farketmez yine aynı şekilde devam edilecek....Bence Tüm dünya da bunu kanıksadı onlarda ek bazı tedbirlerle yola devam edeceklerdir....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,028
     Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Konut. balonunun patlaması ne demek?
    Konut fiyatlarının düşmesi mi demek?
    Ne zaman ne olursa ülkemizde konut fiyatları düşer?
    2001 gibi % 50 düşmüştü,bunun içinde 99 depremide vardı.

Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Kredi borcunu ödeyemeyen çiftçi hapse girdi, eşi ve çocukları çaresiz.

Tarım Kredi Kooperatifleri nden aldıkları borç nedeniyle haciz kıskacından kurtulamayan çiftçiler bu kez tazyik cezası nedeniyle cezaevine girmeye başladı. Uşak ın Sivaslı ilçesine bağlı Tatarlı Köyü nde çiftçilik yapan İbrahim Kaya borçlarını ödeyemediği için tutuklandı. Eşi Hatice Kaya, Ben çalışmazsam, üretmezsem borçları nasıl ödeyeceğim? Geceleri uyuyamıyorum.dedi.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...aresiz-1888163

Al sana umut.
    Inönünün kafasına taş atanların torunları bunlar, az bile müstehak.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

8.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Ancak sonunda her şeye rağmen bu anlayışın neden bu kadar destekçisi olduğunu çözdüm;memura %19 enflasyon oranı üzerinden zam verilmesi gündemdeyken,asgari ücrete %30 zam konuşuluyor,27 yıllık memur olan eşim neredeyse asgari ücretin bir tık üzerinde maaş alacak,nerede kaldı mesleki bilgi,tecrübe vs? bu düzen,adına ne derseniz beyaz yaka,orta direk maalesef yok ediyor,vasıfsız çalışan ise pastadan daha fazla pay aldığını düşünüyor ama o da hızla fakirleşiyor aslında...
    Komşumun çocuğu mobilya ve dekorasyon bölümünü başka ilde okudu. Babası eğitim gideri olarak masraf etti.Şimdi bir kurumda özel güvenlik olarak çalışıyor.

Babasını dinliyorum, madem o işi yapmayacaktı neden okuluna gitti bir o kadar masrafım oldu diyor.

Çocuğuyla konuşuyorum mesai saatim belli değil, aynı paraya gündüz atölyede, akşam ve hafta sonları evlerde mobilya kurmakla niçin uğraşayım diyor.

Birçok kişi iş bulursa asgari müşterekte, asgari ücrette buluşuyor, tecrübenin, mesleki bilginin malesef pek önemi yokmuş gibi görünüyor.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 986/1002 İlkİlk ... 486886936976984985986987988996 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •