Sayfa 157/1001 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. SP500 ve DAX vadelileri %1 ve %1.27 artıda açıldı. Petrol ise %4 artıda.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    Panik yapmayın...
    DOW +0.20
    DAX +0.47 .. yarın sert yükseliş borsamızda olabilir....
    Bu yazımı beğendim.. [emoji846]
    Dax vadeli +2.20

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Dr. Anthony Fauci, Pazar günü Başkan Joe Biden'e Omicron'un bulaşıcılığı ve diğer özellikleri hakkında daha kesin bilgilere sahip olmanın yaklaşık iki hafta süreceğini söyledi.
    --------------------------------

TOKYO, 29 Kasım (Reuters) - Japonya Başbakanı Fumio Kishida Pazartesi günü yaptığı açıklamada, ülke koronavirüsün yeni Omicron varyantının yayılmasına yanıt vermeye çalıştığı için Japonya'nın 30 Kasım'dan itibaren yabancı ziyaretçilere girişi yasaklayacağını söyledi.

Belirli sayıda ülkeden dönen Japonların girebileceğini ancak belirlenmiş tesislerde karantinaya almak zorunda kalacaklarını söyledi.
    (20 dakik önce geçilen haber)
    Son düzenleme : ft-2; 29-11-2021 saat: 08:00.

4. Verge abi asels analizi patlatacaktı patladı mı?

5.  Alıntı Originally Posted by baymetin Yazıyı Oku
    Tebrikler aydınlatıcı bir yazı olmuş anlayana.Bende merak ediyordum ne kadar sol görüşlü insan tanıdımsa hepsiABD sevdalısı.CHP başkan yardımcısı( danışmanı neyse) Ünal Çeviköz BİDEN in seçildiği belli olur olmaz(yerine oturmasını bile bekliyemedi) tebrik mesajı göndererek ABD den demokrasi istiyoruz dedi.Bu ilgi karşılıksız değil tabi.ABD bilindiği gibi emperyalist ve markszmin düşmanı ama Irak ve Suriyede dindar Kürtlere karşı Marksist PKKyı destekliyor.Aşk amaca ulaşıncaya kadar aşk,sonra geberebilirsin umurumda olmaz modu.
    "Köle efendisine aşıktır" Lacan saptamasının tezahürünü;
    her sendikanın toplu iş görüşmesinde ve asgari ücret tespit toplantılarında sendikacıların yüzünde görebilirsiniz.
    İspanyada şehirler yıkılıyor şu an. Çünkü işçiler işbirlikçi CCOO ve UGT sendikalarını resmen yıkıyorlar.
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Verge abi asels analizi patlatacaktı patladı mı?

Malesef yeterli istek olmayınca vazgeçtim...

Ama size özelden yollayabilirim...

7.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Malesef yeterli istek olmayınca vazgeçtim...

Ama size özelden yollayabilirim...
    yolla hocam sevinirim

8. 1 milyon şeylik ev düşmüş 500-600 bin şeye siz daha kime neyi anlatıyonuz lafontenden masallar tilki ile karga karga gak demiş penniri tilki yemiş
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

Sayfa 157/1001 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •