Sayfa 189/1001 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,505 - 1,512 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    Dün aselsanı sürdüler bugün kozaayı sürecekler gibi...

GİREN OYUNCU ÇIKAN OYUNCU...

sabah uyardım daha napım...

benim kumarım biter...

gidemde benjamin alayım biraz..

2. Sütte yağ oranı önemli. Ben kayınço dan süt alıp yoğurt tereyağ yapmıştım. 100 kg sütten 15 kg yoğurt çıktı. Paso pancar küspesi yedirmiş. Baldızin inekleri 1/3 yoğurt veriyor.

3. Hocam ne yemi ya econ kurtuluş savaşındayız soğan ekmek versek yemezler mi inekler
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Devasa çiftlikler var 1000 hayvan olsa bir kamyon yem yer günlük. Ülke genelinde bahara kadar yem de sorun olmaması gerekir.

4. Bozkurt sarılara el sürmeye kalktı sonra da tavayı kafasına yedi baygın baygın yatıyor sanki ortalık ta yok.

5.  Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Hocam ne yemi ya econ kurtuluş savaşındayız soğan ekmek versek yemezler mi inekler
    Bu inege soğan ekmek vermeye kalkarsan vatandaş ekmek yiyemez. Beş inek bir fırın ekmek yer.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt sarılara el sürmeye kalktı sonra da tavayı kafasına yedi baygın baygın yatıyor sanki ortalık ta yok.
    bozkurt yazı yazmayı sever..poz.aldığını sanmıyorum

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkurt sarılara el sürmeye kalktı sonra da tavayı kafasına yedi baygın baygın yatıyor sanki ortalık ta yok.
    hocam Reis sarılar deyince aklıma ALTIN geldi kaçırdım mı bozkurt altın mı alıp satıyor ?

benim ilgi alanıma Bozkurt girmişse endişelenmem gerek diye düşünüyorum ...

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    hocam Reis sarılar deyince aklıma ALTIN geldi kaçırdım mı bozkurt altın mı alıp satıyor ?

benim ilgi alanıma Bozkurt girmişse endişelenmem gerek diye düşünüyorum ...
    Yok abi, eşimin bilezikleri var ikna edip bozduramadım, arkadaşlar onu söylüyor. Ben alıp satsam kesin parayı sıfırladım.
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 189/1001 İlkİlk ... 89139179187188189190191199239289689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •