Sayfa 143/805 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon
Arama sonucu : 6434 madde; 1,137 - 1,144 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Hektas tavan Cemal Aga , Biz havanda su dovuyoruz. Yuzde 1 e sevinir olduk , adamlar 10 a katladi . Yok libya Katar Rusya CFS derken
    Benim elimden gelen bişey yok Ortak. Kazanılmış tahkim davasından bile +29 milyon dolar+faizini gidip istemeyen, birde dalga geçer gibi libyalı şirket MMRA nın malvarlığı varmı yokmu bilmiyoruz o yüzden gidip istemedik diyen p.ştlara, 1 yıldır katardan alacagını tahsil edemeyen p.ştlara ne desek azdır....

2. Bu saatten sonra 40 falan da kurtarmaz beni . En az 70/80 tl olacak ki para kazandim diyecem su sirkete girdim diye ki o da Imkansiz gozukuyor . Erittik paralari su sirkete ortak olup simdi bekle bekle dur. Su vize sorunu cozulsun de donerken saudiye all in viop a cevirecem pozisyonu. Anca kaldiracla falan cikar bu zarar buralarda tutamazlar artik bu kagidi elbet artar bi sekilde , alttan takviyelerim tersi durumda . Spotta cikmaz bundaki zarar

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Yabancı 50 milyon lotun üstüne çıkmış durumda....

citi+doçe+teb......hsbcbankdakilerde var.

4.  Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Dünkü gelen 3 kap açıklamasının geliş sıralaması bunların ne kadar şrfli oldugunu bir kez daha ispatlamıştır. Dünkü işlemler şaibelidir ama memlekette bunu inceleyecek kurum-kuruluş varmı oda yok. Ky yı isteyen istediği gibi düdüklesin bakalım...
    Cemal bey, konu Bist işlemleri ise bu rezillerle karşılaştırıldıklarında daha rezillerin adlarını yazabilirim. Bu tip rezillikler sırf para hırsıyla açıklanamaz. Böylelerinden adını anmayacağım herhangisine SPK üzerinden 30bin küsür lira ceza yazdırtabildim. İncelenmesi gerekli konu KAP bildirimleri sıralaması değil piyasa bozucu nitelikteki işlemlerdir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Bu saatten sonra 40 falan da kurtarmaz beni . En az 70/80 tl olacak ki para kazandim diyecem su sirkete girdim diye ki o da Imkansiz gozukuyor . Erittik paralari su sirkete ortak olup simdi bekle bekle dur. Su vize sorunu cozulsun de donerken saudiye all in viop a cevirecem pozisyonu. Anca kaldiracla falan cikar bu zarar buralarda tutamazlar artik bu kagidi elbet artar bi sekilde , alttan takviyelerim tersi durumda . Spotta cikmaz bundaki zarar
    Hırs iyi değildir. Dolar bazlı her yıl %25 kar edeceğim, 4 yılda %100 katlayacagım diye makul hedefler belirle kendine bence....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by Liberal Yazıyı Oku
    Cemal bey, konu Bist işlemleri ise bu rezillerle karşılaştırıldıklarında daha rezillerin adlarını yazabilirim. Bu tip rezillikler sırf para hırsıyla açıklanamaz. Böylelerinden adını anmayacağım herhangisine SPK üzerinden 30bin küsür lira ceza yazdırtabildim. İncelenmesi gerekli konu KAP bildirimleri sıralaması değil piyasa bozucu nitelikteki işlemlerdir.
    Valla ortak bu ülkede yatırımcılar TBMM eliyle dolandırılmıştır. 2011-2012 bedelsiz kanunu denen yasa çıktığında elimde bagfaş vardı, bedelsizi olan şirket bedelli yapamaz deniyordu yasaya göre, mali müşavire sordurdum aynen öyle dediler ama bagfaş bi bedelli çaktı feleğim şaştı. SPK ya yazdım, tamam yasa öyle ama başka bir yasanın bilmem kaçıncı maddesinde bu olay halka açık şirketleri kapsamıyor yanıtı geldi. Vekiller eliyle soygun düzeni kurulmuş bizim borsada, kanun, hukuk vs. yok memlekette maalesef...

7. Hirsli olmadik risk almadik buyuk Bist 30 sirketine girdik de ne olduk . Eridik gittik

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Hirsli olmadik risk almadik buyuk Bist 30 sirketine girdik de ne olduk . Eridik gittik
    Bak işte süper kardasın. Bundan sonra videosunu izlediğin her sakallıyı hacı sanmazsın. Beleşe hayat dersi ....

Sayfa 143/805 İlkİlk ... 4393133141142143144145153193243643 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •