-
mevduat karsiligi 33-34 az midir

Originally Posted by
ressam
Yarın perşembe pazarından genç eşek almak için yfv fonların tümünü satış verdim. Ne ondurdu ne süründürdü, bir tat alamadım. Hiç değilse eşekle dolaşırım. Yatırım tavsiyesi değildir.
-
cookie temizligi yapip deneyin bir kez daha
pop up vb engeller varmi yada arka planda calisan eklentileri o an calistirmayin bakalim

Originally Posted by
ressam
Şu mkk denen siteyle bir türlü problemi çözemedim. Siteye giriyorum. Karşılama sayfası açılıyor. Varlıkları gösteriyor. 4-5 saniyede beni dışarı atıyor. Cepten aynı, diz üstünden aynı ve masa üstü bilgisayardan aynı olay.
-

Originally Posted by
servetbey
mevduat karsiligi 33-34 az midir
az olmayabilir, ancak beni kesmiyor. Ben aylık net % 5 alamadığım hiç bir şeyi elimde tutmam.
-

Originally Posted by
servetbey
cookie temizligi yapip deneyin bir kez daha
pop up vb engeller varmi yada arka planda calisan eklentileri o an calistirmayin bakalim
Hepsini yaptım. Zaten diz üstü bilgisayar sadece finansta kullanılıyor. Tertemiz orjinal proğramlarla çalışılıyor.
-

Originally Posted by
tele vole
senin gibi 10 yıldır dipten alıp tepeden satan bir insider olmadığımız için kafamız iyi olsa gerek

gördük müdahalenin etkisini 10 dakika sonra geçti saman alevi gibi. şahsım her dakika çıkıp faiz aşağıya dedikçe ve indirimler geldiği müddetçe ki gelecek dolarda yön daima yukarı. diyelim ki faizi sabit bıraktı? aynı hafta kovulur pazartesi dolar yine %10 yukarda açar. marttaki merkez bankası suikastında da böyle oldu .
ya haklısın 6.80 lerde 3 ay boyunca baskılamada ne kadar başarılı olabildikleri malum, da adamın elinde şu an ne silah var bilmiyoruz ki...bae'den yüklü döviz falan buldularsa kısa vadecilere sağlam dayak atabilirler. garibanı ky'yı ezmekte, denk getirdiklerini çarpmakta baya mahir bir ekip. yarın görücez, 14'ü delip geçerse öngörü için şimdiden tebrikler.
Son düzenleme : friendly_1980; 01-12-2021 saat: 23:29.
-
yerliye dovız sattıracak kadar bu operasyon. sürer , satış larda yavaş yavaş başladı , dovız konusunda hareket dis piyasalarda takip edilmeli artık , faiz indiririz muhabbetti çoktan satın alindi
-
dostum ben mkk ya giriyorum ama zaten bisi de degismiyor
suanda kontrol ettim hic biri guncel degerini veremedi
sabahi beklicez gene...

Originally Posted by
ressam
Hepsini yaptım. Zaten diz üstü bilgisayar sadece finansta kullanılıyor. Tertemiz orjinal proğramlarla çalışılıyor.
-
İsitifa haberi ile dolar 13,30 geçti. Piyasaya saldiklari 1milyar dolar çöpe gitti gibi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri