Sayfa 275/1001 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,193 - 2,200 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    hemen şüle bi analiz yapalım,
    yarın borza %3 artı minimüm. asdasdas.
    %72 ihtimalle. asdsaasdas.
    İç piyasayı bilemem ben dış piyasa için analez yaptım.bişii deniyorum. Tutarsa paraları katlıycak sihirli küreyi buldum sonunda, hadi yine iyisin fakirlikten kurtulucaz asdass
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Sn. Verge ben de benzer düşünceye ykb için sahibim. ( garanda hep çarpılarak tövbe ettim tövbeliyim)

Spot taşıyorum niyeyse. Hayırlısı olsun.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bende aynı düşünceye Ak da sahibim
    Hep beraber çarpılmaya o zaman…
    Aşağı da takoz mevcut, yukarıda bakalım birşey var mı…
    İyi geceler…

3.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Dolarla ilgili fikrimi dün belirtmiştim, kısa vade 14.20 bekliyorum diye...

Dün yaklaşık 13.90 ile bu hareketin tamamlandığını düşünüyorum, tekrar belirteyim 2-3 aylık bir vadeden söz ediyorum sadece...

Doların bundan sonra mütemadiyen düşüp 12.00 - 12.40 bandı arasında bir yerde konsolide olmasını bekliyorum...

Bu 2-3 aylık süre zarfı içerisinde dolardaki hikayenin bittiği, akabinde banka hikayesinin başladığı kanaatindeyim...

Bugün aralık vade GARAN 11.80 maliyetle 1000 kontrat long açtım, olur da terse giderse 11.40 stop olurum, ileri devam ederse nerede kar alırım bilemiyorum...

Ama bankalarda bugünkü kapanış rakamlarına göre minimum %50' lik bir marj görüyorum...

GARAN 17 -18' ler gibi mesela...
    Eline sağlık dostum…
    Eğer beklediğimiz hareket olursa bazı sanayilerde realizayon olabileceğini düşündüğüm için pair olabilir mi demiştim…
    Bankalar konusunda bende hem fikirim, fark kapanmak isteyebilir…
    İyi geceler…

Birde ucundan Kozal takıldım, onsu rahat bırakırlarsa bakalım…

ralli baslagicinda yerli satmisti yabanci almisti tersine donmeye baslamis yerli alis yapmaya baslamis yabanci satisa gecmis..

5.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Eline sağlık dostum…
    Eğer beklediğimiz hareket olursa bazı sanayilerde realizayon olabileceğini düşündüğüm için pair olabilir mi demiştim…
    Bankalar konusunda bende hem fikirim, fark kapanmak isteyebilir…
    İyi geceler…

Dostum sanayi ile pair kesinlikle bir müddet çalışır...

EREGL, SİSE, ARCLK bu üçünün de bir müddet dinlendirileceğini düşünüyorum...

En zoru EREGL şort ama, yukarıda 24.30' bir kez daha gelecek, orda ben şort için radara alacağım kağıdı...

Ama EREGL gaza gelip 24.30' u kıracak olursa yukarıda 25.70' e gidene kadar kademeleri göstermez, bu tedirginlik olmasa EREGL şort mükemmel olurdu yaklaşık 150 - 200 kademe bir marj bırakırdı...

Ama tekrar belirteyim, yükselen trende long için bir kere, şort için iki kere düşünmek lazım, eğer yükselen trend bir süper trend ise şort açmadan önce 8 kere düşünmek lazım...

Son günlerde hangi kağıdı şortladıysam elimde patladı, patlaması bir yana günlük karımın neredeyse yarısı hep oraya gitti, o yüzden ekstra ekstra temkinli olunmalı şort konusunda...

6.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Dostum sanayi ile pair kesinlikle bir müddet çalışır...

EREGL, SİSE, ARCLK bu üçünün de bir müddet dinlendirileceğini düşünüyorum...

En zoru EREGL şort ama, yukarıda 24.30' bir kez daha gelecek, orda ben şort için radara alacağım kağıdı...

Ama EREGL gaza gelip 24.30' u kıracak olursa yukarıda 25.70' e gidene kadar kademeleri göstermez, bu tedirginlik olmasa EREGL şort mükemmel olurdu yaklaşık 150 - 200 kademe bir marj bırakırdı...

Ama tekrar belirteyim, yükselen trende long için bir kere, şort için iki kere düşünmek lazım, eğer yükselen trend bir süper trend ise şort açmadan önce 8 kere düşünmek lazım...

Son günlerde hangi kağıdı şortladıysam elimde patladı, patlaması bir yana günlük karımın neredeyse yarısı hep oraya gitti, o yüzden ekstra ekstra temkinli olunmalı şort konusunda...
    Ereğli de short çok tehlikeli…
    Ekürisi 1.5 lira temettü açıkladı, 21 lira oldu 3 haftada…
    Ereğli temettü zamanı yaklaşıyor o yüzden bu kağıt 26-28 arasına giderse hiç şaşırmam…

7.  Alıntı Originally Posted by Zinedrimed Yazıyı Oku
    Ereğli de short çok tehlikeli…
    Ekürisi 1.5 lira temettü açıkladı, 21 lira oldu 3 haftada…
    Ereğli temettü zamanı yaklaşıyor o yüzden bu kağıt 26-28 arasına giderse hiç şaşırmam…
    Dostum ekurisini pek bilmiyorum, takip ettiğim bir tahta değil, o yüzden birşey diyemem...

Ama EREGL' de 23 kasımdan bu yana fellik fellik mal çıkılıyor, piyasa bu kadar iyimser olmasa bu çıkışla yıkılırdı tahta, ama bir şekilde ayakta kalıyor, benim temel şort argümanım bu...

Yine de piyasa bir şekilde tahtayı teknik rakamlara doğru mıknatıs gibi çekiyor, o teknik noktalarda alıcı tarafında herhangi bir zaafiyet görürsem şort tuşuna basarım...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
    TTKOM da bugün zirve denemesi yapıp seansın sonlarında biraz sertce satış yaşamış. Tahminim doğru çıkarsa ve piyasa izin verirse yarın yeni bir zirve denemesi yaparak yolculuğuna tekrar devam edebilir. Tabi teknik analiz durumunu bilmiyorum.

Sayfa 275/1001 İlkİlk ... 175225265273274275276277285325375775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •