Sayfa 835/1002 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845885935 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 6,673 - 6,680 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Dua edinde dolar enaz 13.60 lara gelsin
    Yoksa yarin elinde yabanci fon olanlar eksi yazabilir.
    Suan icin dolarin etkisi
    0.37
    Tabiki 15.30 a kadar dusedebilir artadabilir
    İnsanlara korku ve endişe pompalamaktaki amaç nedir? yarın eksi gelecekmiş. Gelsin sorun ne? Her gün tavan tavan gitmesini beklemiyoruz ki zaten.

2.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    TCMB Euro Alış Kuru ile hesaplanıyor.
    Şu ortamda yabancı fon olarak ne alırsan al kazanıyorsun. Arada sadece getiri farkları oluyor hepsi bu. Aslında fonlar arasında sağlıklı bir seçim yapabilmek için kur riskinin sıfır olduğu bir ortama gerek var.

3.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    yerliye dovız sattıracak kadar bu operasyon. sürer , satış larda yavaş yavaş başladı , dovız konusunda hareket dis piyasalarda takip edilmeli artık , faiz indiririz muhabbetti çoktan satın alindi
    Döviz rezervimiz ne kadar?

4.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Dua edinde dolar enaz 13.60 lara gelsin
    Yoksa yarin elinde yabanci fon olanlar eksi yazabilir.
    Suan icin dolarin etkisi
    0.37
    Tabiki 15.30 a kadar dusedebilir artadabilir
    Web sanırım dolar bugün ya başa baş ya da hafif artı ya da eksi kapatabilir. Ama ciddi bir durum olmaz. saat başı kur değerlerini bilmediğim için böyle bir tahminde bulundum. Bol kazançlar

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Web sanırım dolar bugün ya başa baş ya da hafif artı ya da eksi kapatabilir. Ama ciddi bir durum olmaz. saat başı kur değerlerini bilmediğim için böyle bir tahminde bulundum. Bol kazançlar
    Pek kiymetli ustadim.
    Dun dolarin etkisi 3.07 olmasina ragmen cogu yabanci fon bunun altinda kaldi.
    Bugun ne olur bilemem ama bir aydir suregelen yabanci fonlara dolarin etkisi sanirim bugun olmayacak. Bunu belirtmek istedim
    Yarin sabah daha net anlasilirim sanirim

6.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Pek kiymetli ustadim.
    Dun dolarin etkisi 3.07 olmasina ragmen cogu yabanci fon bunun altinda kaldi.
    Bugun ne olur bilemem ama bir aydir suregelen yabanci fonlara dolarin etkisi sanirim bugun olmayacak. Bunu belirtmek istedim
    Yarin sabah daha net anlasilirim sanirim
    Yüzde 0,5-0,6 artı yazacak bugün dolar. Dediğiniz gibi, dayanak varlıktaki eksiyi karşılayamayacaktır çoğu fonda.

7.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Şu ortamda yabancı fon olarak ne alırsan al kazanıyorsun. Arada sadece getiri farkları oluyor hepsi bu. Aslında fonlar arasında sağlıklı bir seçim yapabilmek için kur riskinin sıfır olduğu bir ortama gerek var.
    Ne aliyorsan kazaniyorsun biraz goreceli

S&P grafiktede goruldugu uzere bozuldu ayrica dun coskulu acilan abd piyasalari yeni varyantli ilk kisinin abd de tespit edildigi aciklamasindan sonra kapanisa dogru ciddi geri geldi

26 kasimda sat sinyali vermesti hala da devam ediyor

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

8.  Alıntı Originally Posted by Corbaciyan Yazıyı Oku
    Ne aliyorsan kazaniyorsun biraz goreceli

S&P grafiktede goruldugu uzere bozuldu ayrica dun coskulu acilan abd piyasalari yeni varyantli ilk kisinin abd de tespit edildigi aciklamasindan sonra kapanisa dogru ciddi geri geldi

26 kasimda sat sinyali vermesti hala da devam ediyor

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Bu tür hareketler olacaktır. Ama çok ciddi bir şey olmadıktan sonra yılbaşına kadar gider diye düşünüyorum. Sonrasını ayrıca düşünmek gerekir. Tabi bu benim fikrim.

Sayfa 835/1002 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845885935 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •