Artan

44,72 9.99 11:40
14.980,00 9.99 11:41
159,70 9.99 11:31
3,99 9.92 11:40
16,33 8.87 11:40
Artan Hisseler

Azalan

13,18 -9.97 11:41
149,90 -8.49 11:40
90,55 -8.07 11:40
3,33 -8.01 11:40
28,74 -7.17 11:40
Azalan Hisseler

İşlem

3.322.451.841,72 11:41
2.410.838.206,70 11:41
2.377.224.681,68 11:41
2.161.536.040,94 11:41
2.089.158.641,76 11:40
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8045 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Herkes dolandırıcılara kızıyor ama bilmiyorlar ki bunlar da aslında yedikleri kazıkların sonucu olarak bu hale geldiler.

Kazıkçı esnaf da yaşadığı olumsuz tecrübelerin sonucunda o hale geliyor. Müşterisi veresiye takmasa, karşılıksız çek vermese, bezdirircesine pazarlık yapmasa esnaf da tuttuğuma s*kayım moduna geçmez.

Bu bir kısır döngü aslında.

Geçen Bulgaristan'dan gelenlere sevinen Edirneli esnafın haberi çıkmıştı. Bulgar ve Yunanların en çok sevilen özelliği pazarlık yapmamaları imiş.

Gelen muslukçuya bilmemneciye kızılıyor ama gidip görece kurumsal firma ile çalışmak yerine merdivenaltı ustaları çağıran da yine sizsiniz.

Arabayı yetkili servis yerine ucuz olsun diye mahalle arası servise veriyorlar ondan sonra way içinden parça çalındı. Gerçi yetkili servisler de çok ak kaşık değil ya. Oğlum bu ülkenin derdi bitmez.

ytd
    Servis 28 bin TL istedi, sanayide 7 bin tl hallettim

2.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Servis 28 bin TL istedi, sanayide 7 bin tl hallettim. Sen servise git, kol gibi kazığı ye
    Sanayi öyle. Ben de arabayı mahalle arasında veriyorum servise. 500-600'e çıkıyor yıllık servisi. Geçen balataları değiştirttim. Çakma bir şey takmaya çalıştı. Baya da ısrar etti. Abim wallahi aynısı billahi aynısı dedi.

Yok dedim illa bosch olacak. Bosch olmazsa olmaz dedim. Bozuldu biraz ama taktı. Yalnız sürekli ötüyor araba fren yaparken.

Bosch böyle abi bir süre ötecek dedi. İnşallah öttürmemiştir bizi.

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Sanayi öyle. Ben de arabayı mahalle arasında veriyorum servise. 500-600'e çıkıyor yıllık servisi. Geçen balataları değiştirttim. Çakma bir şey takmaya çalıştı. Baya da ısrar etti. Abim wallahi aynısı billahi aynısı dedi.

Yok dedim illa bosch olacak. Bosch olmazsa olmaz dedim. Bozuldu biraz ama taktı. Yalnız sürekli ötüyor araba fren yaparken.

Evet tabi sanayide kazık yeme ihtimali yüzde 90'a yakın : D

4.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku

Ülke mental olarak insanı çok yoruyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Ülke mental olarak insanı çok yoruyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Kimse kendi işini yapamıyor.

Verimlilik yerlerde...

Herkes bu girtaptan nasıl kurtulurum diye (emlak-dolar-altın-forward) kendi çapında işlerle uğraşıyor.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Kimse kendi işini yapamıyor.

Verimlilik yerlerde...

Herkes bu girtaptan nasıl kurtulurum diye (emlak-dolar-altın-forward) kendi çapında işlerle uğraşıyor.
    Avrupa'da kripto en çok Türkiye'de tutuluyormuş.

Borsa gene fena meşgale değil aslında ne yaptığını bilen birisi için.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •