Kronik buzdolabı arızası var, dondurucu kısmı çalışıyor, sogutucu kismi soğutmuyor, sebebi bir yada 2 sensorün çalışmaması..
Servis gelirse 500-1000 kaç isterse cani söylüyor,
sensörleri 80tlye netten alip youtube videoalarindan bakarak değiştirdim, 1,5 sene oldu sorun yok
Sanayi öyle. Ben de arabayı mahalle arasında veriyorum servise.500-600'e çıkıyor yıllık servisi. Geçen balataları değiştirttim. Çakma bir şey takmaya çalıştı. Baya da ısrar etti. Abim wallahi aynısı billahi aynısı dedi.
Yok dedim illa bosch olacak. Bosch olmazsa olmaz dedim. Bozuldu biraz ama taktı. Yalnız sürekli ötüyor araba fren yaparken.
Bosch böyle abi bir süre ötecek dedi. İnşallah öttürmemiştir bizi.![]()
devletin tüm kurumlarına liyakatsiz siyasal islamcılar doluşmuş durumda, açıkladıkları hiçbir veriye inanmak mümkün değil, hepsi minareye kılıf üretiyor
2008 den beri çöküş dönemindeyiz.tam 13 yil.dile kolay.
Asil yapilmasi gereken.egitim sistemi.nitelikli insan yetistirme.unv kalitesi arttirma.hukuk,insan haklari,dogrudan yatirim.katma degerli urun uretme ve ihracati.
K.kiliclaroglu Tuİk e gitti.almadilar.kapidan dondu.oranlar yalan dedi.protesto ettiler.
Aslinda dilekce vermeleri lazim.bilgi edinme kanunu na gore bilgi isteyebilirler.
Yer İmleri