Sayfa 175/805 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon
Arama sonucu : 6435 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by veysel karani Yazıyı Oku
    Şu hükümeti destekleyen vatandaşlarım, sizin ne menfaatiniz var şu ülkenin düştüğü durumdan onuda anlamış değilim, her ay milli para diye yoksa size $ mı yan ödeme yapıyorlar, yada çokdan cepler $ lar la doldu da mı sesiniz çıkmıyor, mesut mutlu devam ediyorsunuz. Allah rızası için biraz bizi de düşünün.
    NEFRET işin özeti üstadım. Karşıya cehapeyi bay Kemali oturtup vatandaşa bakın bunlar kötü, kaka diyor ve ya onlardansınız yada bizdensiniz deniyor. Kutuplaştırma ile safları sıkı tutuyorlar. Ülkenin %70 i sag görüş, %30 sol görüşten saflar belli %70 lik blok ülkenin kaderini belirleyecek. Biz kabul edelim yada etmeyelim insanlar oy verirken adayın boyuna, posuna, mezhebine, cinsiyetine, etnik kökeni gibi şeylere bakarak karar veriyor. Ama asla umutsuz olmamak lazım. 2. istanbul seçiminde 800bin vicdan yemedi bunların numaralarını, oyunlarını diyeyim...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Tam bagımsız Türkiye kimin sloganıydı yahu Devrimci LEO....Şimdilerde birileri onu der oldu. Benim devrimci hemşom Cemil MERİÇ den bile ilham alıyorlar....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    https://www.youtube.com/watch?v=um25JKWeFWI

Hangi görüşten olursan ol ama DÜRÜST OL....Bu ülkeyi sevmeyen hangi görüşten olursa olsun onun **.nokta. Anormal bir durum olsazsa 20 lirayı geçince ben yazmıyorum. Şimdiden tüm ortaklara saglık, huzur ve bol kazanç dilerim. Hakkımda ne düşünüyorsanız Allah size 10 katını versin....

4. ''20 lirayı geçince ben yazmıyorum'' kaç lirada geri dönersin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
     Alıntı Originally Posted by byrm Yazıyı Oku
    ''20 lirayı geçince ben yazmıyorum'' kaç lirada geri dönersin
    Satmıyorum Ortak, satarsam borsadan çıkarım, bir dahada bulaşmam. Anormal haber-bilgi durumu olursa yazarım onun haricinde işlerim yoğun buraya vakit ayıramam artık.

Alıntı Originally Posted by cemal31 Yazıyı Oku
    Satmıyorum Ortak, satarsam borsadan çıkarım, bir dahada bulaşmam. Anormal haber-bilgi durumu olursa yazarım onun haricinde işlerim yoğun buraya vakit ayıramam artık.
    kendine dikkat et ortak
    herseyin basi saglik

7. Bu tahtayi yonlendiren kimse ky yi oyle bi kitledi ki 510-550 Milyon Dolar araligina . Ust kademelere dolduruyorlar satislari , kagidi bu banda hapsedip bi guzel kitlediler. 600 Milton Dolar bile yapmiyor iblisler bir zamanlar altina dusmez Dedigimiz rakam 600 Milyon

8.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Bu tahtayi yonlendiren kimse ky yi oyle bi kitledi ki 510-550 Milyon Dolar araligina . Ust kademelere dolduruyorlar satislari , kagidi bu banda hapsedip bi guzel kitlediler. 600 Milton Dolar bile yapmiyor iblisler bir zamanlar altina dusmez Dedigimiz rakam 600 Milyon
    şirketi tasfiye etseler ve kalan net varlığı ortaklara dağıtsalar, bu rakamın 3-4 katı kadar para elimize geçebilir. şu 2 koşuldan biri veya ikisi birlikte gerçekleştiğinde bist fiyatlamasının daha yukarda olabileceğini düşünüyorum:

1-yatırımcıya heyecan verecek herhangi bir şey: pp yatırımı, flash bir ihale, flash Q4 gübre karı, torosun halka açılması vb
    2-yönetimdeki ataletin yok olduğuna dair güçlü veriler...

hissede olamayan (ama olabilecek) yatırımcının çoğunda firmanın algısı ileri derecede inşaat işi odaklı.. oysa; gübre, bu yıl ve gelecek yıl (belki de sonrasında da) mevcut görüntüye göre inşaat işinin açık ara önünde.. inşaat işi toplama gölge etmesin; gübre ve diğerleri üzerine kurulu bir yatırımcı algısı hissenin çok daha yüksek çarpanla fiyatlamasını sağlayabilir. yatırımcı olmayıp, firmayı az tanıyanların aklına; inşaat işi denince, alınamayan ihaleler, savaş bölgeleri, politik türbülans, ihaler-üşvet kardeşliği, düşük petrol fiyatı (daha önceleri) geliyor ve geri duruyor.. tüm potansiyel yatırımcıların mükemmel bilgi ile şirkete değer atfettiklerini düşünmeyelim..

bir de; kimseyi incitmek istmem ama; burdaki eski ortakların sıtkı sıyrılmış ve haklı olarak da birikmiş kızgınlıkları var.. burda yazılan negatif yorumlar yeni ve potansiyel yatırımcıyı korkutur.. finansal okuryazarlığı kısıtlı olan yatırımcı kitlesini bu tonalite yorumun çok olduğu bir ortamda hisseye gelmek için ikna etmek zor.. 1.5 yıllık hikayeyi okuduğumda, arkadaşların yönetime kızgınlıkları da anlaşılabilir; o da ayrı konu..

Sayfa 175/805 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275675 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •