Sayfa 397/1001 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,169 - 3,176 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bilmiyorum abi ne olucağını,
    Kazanırsam rakı açıp masayı donaltıp yengeç yiycem bu arada bu zamana kadar hiç yengeç yemedim, tadı nasıl bilmiyorum, Culpable abiden canım çekti
    Bende zorende bir formasyon gordum daldim. 20 25 kurusunu alirsam bende tl zarari cikartirim. Birgun dolardaki zararimi cikarirsam arkama bakmadan bu batakhaneden kacacagim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    oğlum sen daha nerede ne iş yaptığını bilmiyorsun...adı üstünde vadeli işlemler yani faiz var içinde...lan kıvrandıça batıyorsun...spot viop farkı neden oluyor? faizden...
    vadeli / peşin konusuna katılım bankacığı çerçevesinden bakarsan şartlar değişebilir [emoji846]

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    evet culpable adam böyle rezil rüsva edilir işte...tamam mı ciğerim...hayatında yüzünü görmediğin insanlara sosyal statü belirleme kendi kafandan...onu alamaz onu giyemez falan...sonra böyle birisi çıkar seni g-t eder bırakır...

4. Harbi ezik hala kivirmaya calisiyor
    Vakkodan alisveris yapabilen 5000 de bagis yapabilir iddiasinin nesini anlamiyorsun devam ettikce benim soylediklerimin dogruluk orani yukseliyor dekont nerede dekont 20 yillik don corap demedik iddia etmedik dekont dedik
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

5.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben borsadan hiç para kazanamadım ki, hep cepten yedik, iki kazanırsam 20 kaybetmişimdir, biz buraya para kazanmak için değil adrenalin için geliyoruz abi, piyasa dönerse millet benden bilecek
    Kaybetmekte eğlenceli değilmi abi. Bu sefer zıt yönlerdeyiz belki long kazanır

Desene o yenegeci hiç yiyemicen

6.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Bende zorende bir formasyon gordum daldim. 20 25 kurusunu alirsam bende tl zarari cikartirim. Birgun dolardaki zararimi cikarirsam arkama bakmadan bu batakhaneden kacacagim.
    olmuyor yapamıyorsun. Tutki gittin yine geri geliyosun. sigara gibi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    hahahaha büyük keyifti benim için culpable...vallahi büyük keyifti...böyle kendini bi mok sanan yok christian loubatin bilmem diyen sonrada hayatında yüzünü görmediği bir insana cahil cesareti ile sosyal statü biçen o onu alamaz zart zurt diyen birisini burada rezil rüsva etmek büyük keyifti...

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bilmiyorum abi ne olucağını,
    Kazanırsam rakı açıp masayı donaltıp yengeç yiycem bu arada bu zamana kadar hiç yengeç yemedim, tadı nasıl bilmiyorum, Culpable abiden canım çekti
    Bende yemedimde keci eti alisik olmayan bunyede circir yapar diye biliyorum. Yengecte circir yapabilir diye mantik kurdum. Hay benim mantigima fakir mantigi

Sayfa 397/1001 İlkİlk ... 297347387395396397398399407447497897 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •