Sayfa 408/1001 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,257 - 3,264 arası.

Konu: Viop XXXVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    karaktere bakın...aynı adam 2 farklı mesaj...iki farklı kişilik...ve daha farklı nicklerle yazmış...zararza falan...birinde ikigözüme dangalak diyor diğer mesajında merhaba sn. ikigözüm...

sonrada utanmadan bana kaybeden diyor...

bu gecenin kaybedeni sen oldun sanırım...adaya güle güle diyebilirsin sartorius puhahahha

Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku

Alıntı Originally Posted by sartorius Yazıyı Oku

merhaba sn ikigözüm,son 3 seferdir inciraltı veli ustaya gidiyorum,bademli havuç tarator,patlıcan ezma,karides göveç vs.çok güzel,herşeyi güzel,fiyat kalite oranı iyi,levrek lokum zaten harika,herkese afiyet olsun normalde yazmazdım,bu akşamın kaybedeni bence türkoglu oldu,vakkadan almış,fi tarihinde öldüm gülmekten

2.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    idealde ilk işlemler 13,6950 görünüyor...benimde dikkatimi çekti çok fark vardı ama idealde bir uçma kaçma görünmüyor...bir arkadaş yazmıştı oradaki fark coinlerde düşüşte terste kalanlardan kaynaklanıyor diye...onunla ilgili olabilir...
    işlem geçmiyor o yüzden olsa gerek. londra açılışına yakın hareketlenebilir. ki zaten hareket yönü belli ama marj baya yüksek bu sefer

3. Hadi ben çakma müteahhitim ve dangalağım veya yanlış anlama ile yazdın,Forumun en efendilerinden ARİSTON'dan ne istedin?

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    hayırlısı bakalım evet çok fark var garip geldi banada....önemli olan sabah nerde olduğu...

Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    işlem geçmiyor o yüzden olsa gerek. londra açılışına yakın hareketlenebilir. ki zaten hareket yönü belli ama marj baya yüksek bu sefer

5.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    karaktere bakın...aynı adam 2 farklı mesaj...iki farklı kişilik...ve daha farklı nicklerle yazmış...zararza falan...birinde ikigözüme dangalak diyor diğer mesajında merhaba sn. ikigözüm...

bu gecenin kaybedeni sen oldun sanırım...adaya güle güle diyebilirsin sartorius puhahahha
    Zaraza, Rusça mikrop-virus demek ve benim eski nikim.
    Sartorius tek nik kullanıyor.(düzelteyim dedim-doğruya doğru O tek nikli)
    Galiba daha önce Gold lu veya kuyumcu niki vardı.(sanıyorum,emin değilim,günahını almayayım)

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku

neyse güldük eglendik,yarın benim akkızlar para yapacakmı bence yapacak,hemde iyi para yapacak,herkes kazansın öpüldünüzzz

7. Yılan testereye sarıldı,sonu iyi olmayacak.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    RTE iki gün yok borsa dışarı iyi olursa gider. Faiz sebeo enflasyon sonuç açıklaması duymayız

https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem...=alt_surmanset

Sayfa 408/1001 İlkİlk ... 308358398406407408409410418458508908 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •