Biri atanın satacağını yazmıştı tweterda acaba kimdi![]()
Biri atanın satacağını yazmıştı tweterda acaba kimdi![]()
Ata ve ahlatçı trade ini yaptı ve gitti. Başıboş kağıda canı isteyen operasyon düzenliyor
Seve seve ... demistim seve seve geldik bakalim hayirlisi
Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.
Bistte tarihi rekor sevindikmi?
Ata da tacirlerde kardalar. Arkadaşlar yanlış anlamayın böyle toplama olmazdı zaten ama bilerek buraya yazamazdim. Çünkü haklı olarak kişiler bana tepki gösterirdi bende olsam bende tepki gösterirdim. Ama bence bu olayı birileri göz dağı olarak görmeli ya içinde olmamis olsam bile bende dahil bizler yada patron
şimdi eksik pastaları yükledim.tahtaya atanın ve ahlatçının girdiği günleri sadece baz aldım daha önce kendilerini görmediğim için .aslında aşagıdaki paylaşım hiç bir şey ifade etmez bizim gibi sıradan vatandaşın bile şuan aktif kullanıgı 3 aracı kurum varken bu prof arkadaşlar aldıgı malı başka hesabına ister aşagıdan ister yukarıdan çok rahat geçebilir.
ata 9 milyon lotu 3.20 den alıp 8 milyon lotu 3.24 ten satmış
ahlatçı 3.9 milyon lotu 3.30 den alıp 3.9 milyon lotu 3.26 dan satmış
Yatırım tavsiyesi degildir.DAM İLE HARMANDA HAKKIM VAR DEME,GÜÇLÜYÜM KUVVETLİYİM MEVKİM VAR DEME,ADAMI SIRT ÜSTÜ YERE VURAN VAR,KARA KARINCAYI GECE GÖREN VAR.
Yer İmleri