11d
ASELSAN: (ASELSAN'ýn satýþý ile ilgili iddialar) Bazý basýn yayýn organlarýnda, ASELSAN’ýmýz ile ilgili kaynaðý belli olmayan iddialar dile getirilmektedir. Þirketimiz hakkýndaki bu iddialarýn hiçbir gerçeklik payý taþýmadýðýný belirtmek isteriz
aselsan nasýl haberi olsun ?
hisse satýþý olacak, satacak olan varlýk fonu ve/veya vakýf, onlarýn bilgisi olur þirketin bilgisi olmaz
þiþe cam da dün yalanlama yollamýþtý, bugün tavanda mal bulamadýk
Bugun bazý tahtalara yabancý kurum gözüken giriþ mevcut 0.67 yabancý oraný 43.59 oldu
Sindoma abi yine herzaman ki gibi süper ötesi bir paylaþým yaptýn.
Uzun zamandýr ybtakasoraný na bakmýyorum 41-42 arasý bi yerdeydi enson hatýrladýðým.
Bu yabancýlar dollar bozdurup bistte giriþ yapýyor olmasýn, 43 olmuþsa hergün izlemek lazým ybtakasoraný ný
hisse satýþý olacak, satacak olan varlýk fonu ve/veya vakýf, onlarýn bilgisi olur þirketin bilgisi olmaz
þiþe cam da dün yalanlama yollamýþtý, bugün tavanda mal bulamadýk
Bu haberler bilinçli yapýlýyor tavandan iþ 5 milyon sattý sýse de,
Eðer satýlacaksa Aselsn araplara satmýyorsun ABD ye satýyorsun Kemal .
buralara kadar düþtülerse yazýklar olsun.
Sindoma abi yine herzaman ki gibi süper ötesi bir paylaþým yaptýn.
Uzun zamandýr ybtakasoraný na bakmýyorum 41-42 arasý bi yerdeydi enson hatýrladýðým.
Bu yabancýlar dollar bozdurup bistte giriþ yapýyor olmasýn, 43 olmuþsa hergün izlemek lazým ybtakasoraný ný
Bu haberler bilinçli yapýlýyor tavandan iþ 5 milyon sattý sýse de,
Eðer satýlacaksa Aselsn araplara satmýyorsun ABD ye satýyorsun Kemal .
buralara kadar düþtülerse yazýklar olsun.
yaa ne diyosun, aselsan satýlmýyor ki, azýnlýk hissesi satýyorsun, þirketin baþýna arap ceo falan gelmeyecek, yönetim yapýsý aynen devam edecek, azýnlýk hissesi satýlýyor, krediye teminat kaðýt vermek gibi bi iþlem.. çaðrý olmaz
Yer Ýmleri