Usa cok farkli bir yer essek gibi pismanim 2010 li yillarda gitmedigime
daha once google ve yahoo vardi bunlarin altinda 8 adet buyuk olcekli sirket vardi
bu 8 adet sirketin yaptigi sadece su idi google feed leri alir alt kullaniciya verir
google feed de google reklamcidan 10 lira alir 8 lirasini alt sirkete verir
alt sirket aldigi 8 liranin %70 ini alt kullaniciya %30 unu kendi alir
Sn nosfecagrinin 1 ayda bitirecegi proje ve kodlaama ile bu kazanclari sagliyordu adamlar
o alt 8 sirketten bir tanesinin sahibini 2008 senesinde gordugumde altta jeans uzerinde mavi bir blazer vardi gencecik bir cocukltu
400 milyon$ a satti sirketini
8 sirket varken yahoo dan 9.cuyu ben almistim bir sure sonra ortaga kizip feshetmistim
Kafama micayim demiyorum ofke iyi degil ama ne yapalim buda bizde olan kotu sey

Originally Posted by
KaraKemal
aydın bey akıllı, hepsiburdayı 4 milyar dolar piyasa değeriyle açtı newyorkta, burda istanbulda açsa 5 milyar TL para vermezdi piyasa ona- 3 milyardan açarlar, 2 tavan bile göremeden dağılırdı tahta.. bugünkü parayla 50 milyar TL ile sattı herif, çok başarılı hamle
turkcell de, superonline yada paycell halka arzını nazdakta yapsa keşke, paycell 5 milyar dolardan gideri var bence, udemy denen kıytırık bi site 4 milyardan gitti geçende.. gerekirse maliye imtiyaz tanır, tüm vergi ödemelerini paycell üzerinden yapana yüzde 15 iskonto verir, şirketin işlem hacmini katlar..
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Yer İmleri