Sayfa 485/1001 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,873 - 3,880 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. mevduat faizi 16-17 hazine dün 23 ile borçalandı bankalar vatandaştan topladıklarını hazineye satıyor kar ediyor peki hazine direkt neden bono çıkarmıyor neden vatandaştan direkt borçlanmıyor eee vatandaş neden göz göre göre öptürsün kendini mevduatta
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

2. Bugun millet çalı arkasında hadi çıkın

3.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    mevduat faizi 16-17 hazine dün 23 ile borçalandı bankalar vatandaştan topladıklarını hazineye satıyor kar ediyor peki hazine direkt neden bono çıkarmıyor neden vatandaştan direkt borçlanmıyor eee vatandaş neden göz göre göre öptürsün kendini mevduatta
    Vatandaş bankadan hazine bonosu alabilir
    şuan hazine bonolarının faizi ile mevduat faizleri arasında faiz farkı varmı bilmiyorum
    bankaya sormak lazım
    ama vatandaş hazine bonosu istediği zaman alabilir

4. #CDS ler 500 seviyesinin altına inmiştir.
    496 seviyesinde .

5. https://www.bloomberght.com/bbvaceo-...uruyor-2293111

başka bir yerde de BBVA'nın kurdaki hareketi hesaba katttığı ve fiyatın değişmeyeceği yönünde açıklamaları vardı. Ancak şu an kapalı kapılar ardında ne konuşuluyor BDDK ve SPK ile onu biz bilemeyiz. Bilenler hareketini yaparlar

6.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Vatandaş bankadan hazine bonosu alabilir
    şuan hazine bonolarının faizi ile mevduat faizleri arasında faiz farkı varmı bilmiyorum
    bankaya sormak lazım
    ama vatandaş hazine bonosu istediği zaman alabilir
    teşekkür ederim elbetteki bono satışı olduğunu biliyorum ama bu oran doğal olarak 22,70 altında olacaktır banka karını alacaktır ancak benim söylemek istediğimi doğru söyleyemedim esas amacım Türk Lirası mevduatta meydana gelecek aşınmaya dikkat çekmekti. Banka bono alıp bono satarak kredi vermez banka mevduatı krediye dönüştürür.
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

7. 1lt market sütü 10 tl olmuş diyorlar. Bu ülkede millet temel gıdaları bile alamayacak hale geldi. Yazık...

8. kozaa üst vadede açılışta bişeyler dönmüş...

Sayfa 485/1001 İlkİlk ... 385435475483484485486487495535585985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •