.
https://youtu.be/bD7mZVMcLUQ
o kara gözlerin
onları her gördüğümde
başımı döndürüyor ve kalbim acıyor
onları her gördüğümde
bana hatırlatıyor, eski bir aşkımı
.
https://youtu.be/bD7mZVMcLUQ
o kara gözlerin
onları her gördüğümde
başımı döndürüyor ve kalbim acıyor
onları her gördüğümde
bana hatırlatıyor, eski bir aşkımı
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
bunlar eski tip powerboatlar . şimdikiler çok daha iyi her yönden . bu yıl hiç yapmadım da geçtiğimiz senelerde ayda 2 - 3 kez mutlaka miami' den havana ' ya giderdik arkadaşlarla bu şekil . 3 saat gibi sürüyor normal sürüşte. adrenalinlisi 1 .5 saat falan . daha da adrenalisinde 1.5 ğun da altına rahatlıkla düşersin de , havalanıp takla atma riskine değer mi ?
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Tek bi distan takma v12 motor 600 beygir var
Instagramda gordum
Dort tane filan takinca saatte Deniz ustu kocaman tekne 100kmh ya ulasiyodur herhalde
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Resmî Gazete'nin bugünkü sayısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre, MTV oranı 36,20'den yüzde 25'e indirilmesine karar verildi. İlgili Cumhurbaşkanı Kararı'nın 197 sayılı MTV Kanununun 10'uncu maddesine göre karar verildiği belirtildi.
Yer İmleri