Sayfa 374/701 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474 ... SonSon
Arama sonucu : 5601 madde; 2,985 - 2,992 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by SELAM Yazıyı Oku
    ) malda yakalanmışım da ondan yazıyormuşum .Benim maliyetim 6.74 ,zamanında senin gibi buraya olumsuz yazanlar oldu.Bir kulağımdan girdi bir kulağımdan çıktı.
    sana sat diyen mi var al diyende yok hissenin genel karekteristiğini yazıyorum maliyetini soran mı oldu ayrıca hisse 6.74 ü hic bir tarihte görmedi

2.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    sana sat diyen mi var al diyende yok hissenin genel karekteristiğini yazıyorum maliyetini soran mı oldu ayrıca hisse 6.74 ü hic bir tarihte görmedi
    Ya sen grafik bakmasını da bilmiyorsun, 2019 Ağustos ayında bak bakalım hisse kaç liraymış.Ayhan Yavrucunun ayrıldığını bilmezsin ,grafik bakmasını bilmezsin burada gelip ahkam kesiyorsun )

3.  Alıntı Originally Posted by SELAM Yazıyı Oku
    Ya sen grafik bakmasını da bilmiyorsun, 2019 Ağustos ayında bak bakalım hisse kaç liraymış.Ayhan Yavrucunun ayrıldığını bilmezsin ,grafik bakmasını bilmezsin burada gelip ahkam kesiyorsun )
    Yaw he he sen haklısın ben birşey bilmiyorum

4.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Yazdıkça batıyorsun, daha hissenin tarihsel grafiğinden haberin yok.Sadece egonu tatmin etmek için sadece bu topiğe gelip yazıyorsun...
    Hisse 6.74 ü HİÇ BİR TARİHTE görmedi diyorsun ama hisse Ağustos 2019 da bu fiatlardaydı.Hatta 2017 senesinde 5 tl idi.

5.  Alıntı Originally Posted by SELAM Yazıyı Oku
    Yazdıkça batıyorsun, daha hissenin tarihsel grafiğinden haberin yok.Sadece egonu tatmin etmek için sadece bu topiğe gelip yazıyorsun...
    Hisse 6.74 ü HİÇ BİR TARİHTE görmedi diyorsun ama hisse Ağustos 2019 da bu fiatlardaydı.Hatta 2017 senesinde 5 tl idi.
    Yaw haklısın diyorum daha ne diim

6. Fiyat 30.10 ama dolar bazında 2.17 dolar seviyesinde. 2.10 dolar desteğinde tutunuyor.

7. 2.06 destek sonrası 1.90 şuan içinde
    Beklenen çıkışı yapamadı yıl sonu kapanış ne yapacak son umutla beklemeye devam
    Ytd [emoji4]

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Malıni satan neden hala buraya yaziyor onu çözemedim. Sattiysan neden algi yapiyorsun birader?!?!. sattim de çık git. Nokta.
    ATH ikili mikili tepe fincan kulp mulp herkes görüyor zaten. Atomu mu parçaliyorsun burada 🤓🥸
    Sığ tahta...malı kusturmadan ederine gitmeyebilir de....malin ederi burası diyen var mı? yok...yilsonu 800m kar gelirse hisse burada kalir mi?!?! kendin trade ediyorsan yap burada millete neden algı pompalama...mal ederine gider

Sayfa 374/701 İlkİlk ... 274324364372373374375376384424474 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •