Sayfa 645/1001 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 5,153 - 5,160 arası.

Konu: Viop XXXVII

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by brokır5 Yazıyı Oku
    dünyada en çok ölümlerin siviri sinek ısırmasından kaynaklndıgını biliyormusunuz ..
    aşı denilen sıvıların insanları kalpten öldürdügünü kalpten ölümlerin arttıgı biliyomusunuz .
    bionteck bu aşı ticaretinden 54 milyar $kazandıgını biliyomusunuz ..
    bahsi geçen sözde aşı mucidin aşı bize uygun deyil dedigini ve ve vuunmadıgını biliyomusunuz ..
    ��
    musunuz ayrı yazılır onu biliyorum. Siz de biraz Türkçe dilbilgisi çalışabilirsiniz...
    Aşı ile ilgili olarak kendinizden çok eminseniz gönüllü olarak hastanelerin -Covid hastalarını tedavi ettikleri- yoğun bakım servislerinden birinde çalışmayı deneyebilirsiniz.

Aksi taktirde yalan yanlış şeyler yazarak forumda insanların vaktini harcamayın derim.
    https://www.bbc.com/turkce/haberler-turkiye-59623861
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

2. Yozgat'ta ki lokum tozu çeken eski akp li başkanı çekenler tutuklanmış. Hadi bu muhalefetten olsa nasıl olurdu. Özel değil genel genel olurdu.

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Başkanım bizim belde tahıl ambarı geçer. Hasat öncesi aradığımda ilçelerdeki tanıdıkları %50 ye yakın kayıp vardı. Tarlasına biçer döver girmeyen yerler de var. Meşhur TÜİK Haziran ayında %5 rekolte kaybı beklediğini açıkladığında hanıma o gün dedim yiyecek ne bulursan al. Devlet mekanizması bir dişli gibi. TÜİK düzgün tahmin edecek TMO eksiğini ona göre ithal edecek. %5 e göre ithalat yapılmışsa bir de biz ürettiğimiz kadar en az işleyip satıyoruz. Bu sebeple açık var. Buğday fiyatının en yüksek olduğu ay martta zahireci de bunu bilir o zaman satar. Dünyadaki verim kaybı bizdeki liyakat buna sebep oldu. Seneye daha da kötü kayınpeder bile gübre atmadan ekmiş. Gübre çok pahalı gübre atması ekstra risk yağmur yağmazsa maddi sorun yaşar.
    Senle benim tuzumuz kuru. Biz yatırımı gıdaya yaptık. Bu kışı allah nasip ederse çıkartırız. Tabi yemeyi nasip ederse rabbim. Bu millet nasıl geçincek diye bugun baya düşündüm. Keşke dedim çuvallarla bakliyat alsaydımda. İhtiyaç sahiplerine Dağıtsaydım dedim. Çok pişmanım yapabilirdik.

4.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Herşey muhalefete bağlı. Organize olması lazım
    https://www.veryansintv.com/hdp-ista...lan-sloganlari

Organizasyon tam gaz ...

Hapistekine utanmasa ağıt yakacak birilerinin ağzı kulaklarında herhalde...

Ya hu bi bitmediniz ve

Nasıl iktidar olunmazı defalarca oynamaktan bi bıkmadınız ya...

Helal olsun!

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    Türk toplumu din defterini kapamadan siyasi anlamda stabil bir konuma gelemeyecek:

* din defteri derken siyasi tüm hedeflerinden uzaklaştırılmış bir din demek istiyoruz.. tıpkı avrupada 15. ve 16. yy da oluşan atmosfer ve dinin yenilgiye uğratılması..ancak ondan sonra insan rasyonel olarak kararlarını vergi, insan hakları ve hukuk gibi yaşamı önceleyen konularda verecektir siyasi alternatiflerini değerlendirirken

* oysa şu anda şeriat (din devleti) gibi bir isteği olan bir kesim ve bunlarla beraber hareket eden her devrin adamı diyebileceğimiz çıkarcı bir kitle var..

* anketler bu kadar rezalete rağmen ve borca rağmen ve ülkenin kaynaklarının peşkeş çekilmesine rağmen hala %40 civarı bir destek gösteriyor.. ki seçim yaklaştığında bu destek artacaktır..

dolayısıyla ben ekonomik sıkıntıların bir iktidar değişikliğine yol açacağını düşünmüyorum. muhalefetin şimdiden seçim kazanılmış havasında olmasını da anlamıyorum, artık 20 yıl önceki toplum yok, devlet gücünü tatmış siyasi islam var.. toplumun alt seslerini dinlerseniz sarsılmaz bir din devleti isteği olan kesim var ki bunlar ne olursa olsun "halifelerine" oylarını verecekler.. yenişafak ve benzeri yayınlarda bu oy verme davranışı kutsanıyor, amaca giden yolda her türlü kusurlar affedilmeli deniyor..

dolayısıyla.. hayal aleminde yaşayan bir muhalefet var maalesef.. ekonomi üzerinden değil her alanda bir retorik geliştirmeleri gerek.. ekonomi yeterli değil..
    Anketler gerçeği yansıtmayabilir. Linkteki videonun 55:30'dan sonrasında anlatılan bir anektod var. İnsanların korkudan AKP'ye oy vereceğini söylediklerinin kanıtı hem de AKP'li bir siyasetçi Deniz Zeyrek ve Murat Yetkin'e aktarmış. Ayrıca Çiğdem Toker'in haber yaptığı Melen Barajı'na akıtılan paralar ve sonuçta elde kocaman bir sıfır olması çok can acıtan gerçekler.

https://www.youtube.com/watch?v=kf6JEp9s3yc
    Her yerden soymuşlar memleketi, son 20 yıldaki her ihalenin dikkatlice incelenmesi gerekiyor, çok ciddi sıkıntılar var.
    Son düzenleme : goksen; 12-12-2021 saat: 22:44.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

6.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Senle benim tuzumuz kuru. Biz yatırımı gıdaya yaptık. Bu kışı allah nasip ederse çıkartırız. Tabi yemeyi nasip ederse rabbim. Bu millet nasıl geçincek diye bugun baya düşündüm. Keşke dedim çuvallarla bakliyat alsaydımda. İhtiyaç sahiplerine Dağıtsaydım dedim. Çok pişmanım yapabilirdik.
    Başkanım çocuklar artık büyüdü maşallah iştahı da çok iyi bu stok çok dayanmaz yaza kadar gitse yeter. Tabi burada bir kaç bir şey öğrendik. Dip zirve düzeltme. Bunlar hiç düzeltme yapmadan gidiyor.

7.  Alıntı Originally Posted by brokır5 Yazıyı Oku
    dünyada en çok ölümlerin siviri sinek ısırmasından kaynaklndıgını biliyormusunuz ..
    aşı denilen sıvıların insanları kalpten öldürdügünü kalpten ölümlerin arttıgı biliyomusunuz .
    bionteck bu aşı ticaretinden 54 milyar $kazandıgını biliyomusunuz ..
    bahsi geçen sözde aşı mucidin aşı bize uygun deyil dedigini ve ve vuunmadıgını biliyomusunuz ..
    ��
    3. Aşısını oldu uğur şahin... Şimdi bunu yazan adama hakaret edince ceza alıyoruz ama bunu yazan adam ceza almıyor değil mi?

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,452
    Final müthiş olmuş. Son turda şampiyon değişmiş.
    https://twitter.com/ssporttr/status/...126470149?s=20

Sayfa 645/1001 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •