Sayfa 478/564 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528 ... SonSon
Arama sonucu : 4509 madde; 3,817 - 3,824 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

1. kur enflasyon böyle giderse seneye borsanın %40 büyük bedelli bekliyor
    döviz borcu olan iç piyasaya bağlı şirketler büyük gol yedi
    dediğim gibi girişim sermayesini çok abarttınız
    gulerin bir yatırım yapmasına gerek yok
    rta yatırımı tamamlamasını bekleyecek
    a1 halka açacak
    bu şirketlerden temettü alacak
    sonra yatırım vs düşünmesi gerekir
    diğer türlü her yatırım guler hissedarlarına yüksek miktarda bedelli sermaye artışı demek
    bitmeyen döngü şirketler yatırım yapmalı ama birazda temettü dağıtmalı
    guler tarihinde hiç temettü dağıtmamış
    buraya kanalize olsa yatırımlarıda a1 ve rta üzerinden yapması çok daha sağlıklı olur
    girişim sermayesinden çıksa bana göre guler yatırımcısı için en uygunu olur

2. Hdfgs bu konuda çok daha başarılı oldu bence yatırımcısınıda mutlu etti, İnfo bedelli, fade, seyitler kimya, que granit vs. derken Hedef holdingi kurup arz etti, Ayrıca Tefas fonlarıda iyi para bıraktı. Hala hedef holding iyi gidiyor gerçi ama artık ne olur bilinmez.
    İşin özü keşke güler holdingi en son halka arz etseydi, biz A1 girişim ortağı olsaydık, A1 girişim A1 Capitali kursaydı, Ardından RTALB a ortak olsaydı, A1 life vs derken GLRYH holdingin azını patlatsaydı diye fantezi yapıyorum

3.  Alıntı Originally Posted by Finaktif Yazıyı Oku
    Hdfgs bu konuda çok daha başarılı oldu bence yatırımcısınıda mutlu etti, İnfo bedelli, fade, seyitler kimya, que granit vs. derken Hedef holdingi kurup arz etti, Ayrıca Tefas fonlarıda iyi para bıraktı. Hala hedef holding iyi gidiyor gerçi ama artık ne olur bilinmez.
    İşin özü keşke güler holdingi en son halka arz etseydi, biz A1 girişim ortağı olsaydık, A1 girişim A1 Capitali kursaydı, Ardından RTALB a ortak olsaydı, A1 life vs derken GLRYH holdingin azını patlatsaydı diye fantezi yapıyorum
    hedef 2018-2020 arasında 200 milyon bedelli yapmış
    2018 7 milyon dolar
    2021 20 milyon dolar
    27 milyon dolar para toplamış bu günkü değeri:400 milyon
    yatırımları holding dahil kötü maalesef
    yatırımcıyı mutlu etmesi ayrı ederi ayrı şeyler bence tüm şirketleri oldukça primli

4. Dikkate alıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim Sn. Tarık, yarın iş güç var, herkese bol kazançlar dilerim.

5.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    girişm sermayesi grup firmalarına yatırım yapamıyor yaasssak gerisini murat gülere anlat
    👍
    Üzdü 🍀
    ----
    Portföy sınırlamaları

MADDE 22 – (1) Ortaklıklar;

a) Yönetim kontrolüne sahip olan ortaklarının, yönetim kurulu üyelerinin ve genel müdürün yönetim kontrolüne sahip oldukları şirketlere yatırım yapamazlar. Bu bentte belirtilen kişilerle birlikte, ilişkili taraf olmayan şirketlere eş anlı yapılan yatırımlar, bu bent kapsamında değerlendirilmez.

b) Girişim sermayesi yatırımlarına, ortaklık aktif toplamının en az %51’i oranında yatırım yapmak zorundadırlar.
    https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...0131009-15.htm

6.  Alıntı Originally Posted by tarik1234 Yazıyı Oku
    kur enflasyon böyle giderse seneye borsanın %40 büyük bedelli bekliyor
    döviz borcu olan iç piyasaya bağlı şirketler büyük gol yedi
    dediğim gibi girişim sermayesini çok abarttınız
    gulerin bir yatırım yapmasına gerek yok
    rta yatırımı tamamlamasını bekleyecek
    a1 halka açacak
    bu şirketlerden temettü alacak
    sonra yatırım vs düşünmesi gerekir
    diğer türlü her yatırım guler hissedarlarına yüksek miktarda bedelli sermaye artışı demek
    bitmeyen döngü şirketler yatırım yapmalı ama birazda temettü dağıtmalı
    guler tarihinde hiç temettü dağıtmamış
    buraya kanalize olsa yatırımlarıda a1 ve rta üzerinden yapması çok daha sağlıklı olur
    girişim sermayesinden çıksa bana göre guler yatırımcısı için en uygunu olur
    Noktasindan virgülüne kadar doğru bir tespit.
    Glryh sadece bedelli için kullanılan tabela şirket.
    Ötesine anlam yüklemek zaman para sağlık kaybı..

7. INVESTINGDE YAZILMIŞ GUZEL BIR ITIRAZ DILEKÇESİ,

ilaveler yazalım mı ? bu şekilde göndersek yeterli mi ?

Sermaye Piyasası Kurulu İlgili Uzmanlarına,

Güler Yatırım Holdıng Yatırımcısıyım, Şirketımızın 13.12.2021 tarihli Yönetim Kurulu toplantısında; Şirketimizin pay sahibi olduğu A1 Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin sermaye artırım kararı aldığı, 30.000.000 TL sermayelı şirketın 120.000.000 tl sermaye’ ye ulaşacagı kap bılgısı ıle bız yatırımcılara duyuruldu, fakat arıtırım sonrası ulaşılacak sermaye dağılımı mevcut ortakların pay oranlarına bağlı kalınmadan şirketın ortağı olan MURAT GÜLER’ İn payları % 25 artırılarak % 75 ‘ e ulaşacağı şirketın % 49 ,9 pay sahıbı Güler Yatırım Holdıng’ in ise paylarının % 24.9 oranında azalttırılarak % 25 ındırılecegı duyurulmuştur. Bizler Güler Yatırım Holdıng’ in en son bedelli sermeye artırım nedenı ıle yayınlamış olduğu ızahnamedekı bıldırılen şirketlerın kurulacağı gerekçesı ıle bedeliye katıldık ve istenen tutarları ödedik, hal böyle iken ve grubun iştrak ve bağlı ortaklıkları kar elde ederken bizlerden alınan bedelli tutarları bile hiçbir mantıklı gerekçesi olmamasına rağmen ödedik fakat buna rağmen Güler Yatırım Holdıng in izahnamesınde yazan kurulacak iki şirketten birinin ( A1 GİRİŞİM SERMAYESİ ) sermayesındekı pay oranlarımızın düşürüleceği ve diğer ortağın ( MURAT GÜLER ) artacağını öğrendik, yatırımcı olarak bu yenı sermaye artırımındakı dağılıma itiraz ediyor ve kabul etmiyorum, Sermaye piyasası kurulu olarak biz yatırımcıların haklarını korumanız için sizden bu eşit olmayan sermaye artırım talebini onaylamamanızı, ancak eşit oranda artırıma onay vermenizi rica ediyoruz..

8. 24.32 tl den rtalbe ortak et bızı. rtal 22 den işlem görsun, şirket kuracagım dıye bedellı yap. sonra kurulduktan sonra sızın payınızı dusurdum de. olacak iş değill. mıllet eşşek mı yaa..

Sayfa 478/564 İlkİlk ... 378428468476477478479480488528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •