Sayfa 274/427 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by kral2330 Yazıyı Oku
    kardeş zarar yazan şirkerler 5 kat arttı niye isyan etmeyelim uv diye sırtımızda yük oldu ama ben bu kağıttan vaz geçmem satmam alamazlar isterse 3-5 olsun ben zaten tarla aldım ekmedim diye düşünüyorum.

ama patron salakları ortam bu kadar müsaitken hisseyi yukarı sürmüyorlar neden onu anlamak istiyorum cevabı yok

şirkete olan güven her geçen gün azalıyorrrrrrrrrrrrrr ytd.

Bu kağıdın dengi kağılar bile 10-15 tl fark attılar endeks çıkarken milim milim düşerken metre metre hehehehehehe
    birde bu kağıda 2022 ilk çeyrek hedef fiyat verecek babyiğit var mı yardımlarınızı bekliyorum

2.  Alıntı Originally Posted by kral2330 Yazıyı Oku
    birde bu kağıda 2022 ilk çeyrek hedef fiyat verecek babyiğit var mı yardımlarınızı bekliyorum
    birde PS için üretim yapıyoruz yazıyorlar.Kaç paralık sipariş aldılar ne kadar ürettiler artık açıklasınlar.iHALE VS.

KAĞIT HİKAYE PEŞİNDE AMA YAZAN YOK

Devre kesti ve rahatladı hisse. Tebrikler.

4.  Alıntı Originally Posted by kral2330 Yazıyı Oku
    ilk çeyrekte 120 civarı kar bekliyorum. fiyatı da 30-32 arası

5.  Alıntı Originally Posted by kral2330 Yazıyı Oku
    kardeş zarar yazan şirkerler 5 kat arttı niye isyan etmeyelim uv diye sırtımızda yük oldu ama ben bu kağıttan vaz geçmem satmam alamazlar isterse 3-5 olsun ben zaten tarla aldım ekmedim diye düşünüyorum.

ama patron salakları ortam bu kadar müsaitken hisseyi yukarı sürmüyorlar neden onu anlamak istiyorum cevabı yok

şirkete olan güven her geçen gün azalıyorrrrrrrrrrrrrr ytd.

Bu kağıdın dengi kağılar bile 10-15 tl fark attılar endeks çıkarken milim milim düşerken metre metre hehehehehehe
    borsa sabır ve gönül işidir. siz belli ki kısadan köşe dönme hayali kurdunuz.yemezler. bekleyeceksin seneye bu zaman 40 lı fiyatları göreceksin.noktaaa

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,046
    Şirketimize ait Eskişehir Krom Konsantre Tesisimizin ve 200801935 ruhsat nolu Krom Maden Sahamızın 33.400.750 TL peşin bedelle Konya Selçuklu Krom Mağnezit Tuğla San. A.Ş.'ye satış işlemi yapılmıştır
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

7.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Şirketimize ait Eskişehir Krom Konsantre Tesisimizin ve 200801935 ruhsat nolu Krom Maden Sahamızın 33.400.750 TL peşin bedelle Konya Selçuklu Krom Mağnezit Tuğla San. A.Ş.'ye satış işlemi yapılmıştır
    Yıl sonu bilançosuna girer bu rakam, temetücüler yaşadı.
    Hayırlı olsun.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,046
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Yıl sonu bilançosuna girer bu rakam, temetücüler yaşadı.
    Hayırlı olsun.
    ne dediysek o
    Atil kapasitedeki yeri satmakla rasyonel davrandi,
    Taksimdeki binayi satisi felan diyorlar ama ben pek ihtimal vermiyorum orda anilari var satmazlar,
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

Sayfa 274/427 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •