Sayfa 60/505 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon
Arama sonucu : 4036 madde; 473 - 480 arası.

Konu: RTALB - RTA Laboratuarları

1.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Fox çu çocuk almıştır...
    Hissedar, koca yürek hayek' i kedi ettiler, adam artık korkusundan analız bıle yapmıyor. hele fıbanaccı vardı, en son bostancı köprsunda tiner cekıp, grafık cızıyormus

2.  Alıntı Originally Posted by Hissedarxd Yazıyı Oku
    Peki, sence daha 4 gün önce Erdoğan başkanlığında Bakan, MB Bşk., kamu bankası genel müdürlerinin toplantısı sonrasında aynı gün piyasaya "müdahale kılıfı altında" verilen 2.5 milyar doları kim aldı hocam ?

Adamlar aleni...
    Şu anda CNN Türk'te prof. Sefer Şener açıklıyor. Amaç çari açığı kur ile karşılamakmış. Bu hedefine ulaşmış fakat vatandaşa giydirilmiş işte yani kur ve faiz e negatif olarak yansımış. Olayın özeti bu. Yani yük devletin sırtından milletin sırtına yükleniyor. A k p nin her zaman zaten yaptığı bu değilmi?

Ama millet baştan beri böyle olmasına rağmen Erdoğan a verdi. Şahsen cidden ben çok şaşırdım buna. Bürokrasi ve sağlık alanında ve diğer alanlarda gelişme var ama somut olarak maaşlarda hiç bir gelişme olmadı hatta negatif yönde gitti. Zengin politikası. Yada aşırı devletçilik..
    Bu yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3. Yalnız hiçbir şeye tepki vermeyen bir bizim rtalb var. Hakikaten çok sağlam duruyor.

4. 1 dolar 73 japon Yen i. Ama Japonya'da kişi başı milli gelir 46bin dolar.
    Bizdede 48 bin olacak ama Dolar değil TL. Bizde ancak iyi sihirbazlık var. Ne zaman bizde bu değerlere ulaşacağız hiç ümidim yok.

Şimdi 5 dk sonra Erdoğan asgari ücret i açıklarken bir baba yiğit çıkıp, Dede sen ne anlatıyorsun dolar gerçek enflasyon roketlemiş sen asgari ücreti bu kadar yapsan ne olur? Dese ne olur acaba?!

5. Sadece 4 günde:

2,5 milyar $ x 2 Tl = 5 milyar Tl'yi cebe indirdiler.

Daha dün yazmıştım.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    yahu benim rtalb hissem yokki neyi analiz edeyim
    güler yatırımcısı olarak ara ara geliyorum işte
     Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Hissedar, koca yürek hayek' i kedi ettiler, adam artık korkusundan analız bıle yapmıyor. hele fıbanaccı vardı, en son bostancı köprsunda tiner cekıp, grafık cızıyormus

7.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    yahu benim rtalb hissem yokki neyi analiz edeyim
    güler yatırımcısı olarak ara ara geliyorum işte
    Yahu bırak, sen havada uçan sineğin yarattığı sürtünme kuvvetını hesaplayan adamsın, yeme bızı )

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ya sen niye bir insana inanmıyorsun

kişi karşısındakini kendi gibi bilirmiş

tamamen yalancı bir kişilik olduğun için ? normal

Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    Yahu bırak, sen havada uçan sineğin yarattığı sürtünme kuvvetını hesaplayan adamsın, yeme bızı )
    "yatırım tavsiyesi değildir"

Sayfa 60/505 İlkİlk ... 1050585960616270110160 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •