Sayfa 173/1019 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 1,377 - 1,384 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Neyse, herkes bildiği gibi yapsın :-)
    Herkes bildiği işi yapmalı.

Hissemi alırım üzerine yatarım. Temettüsünü de geri yatırırım. Yeşil görünce mutlu, kırmızı görünce mutsuz olurum. (mutsuzken mutlu rolü yapmayı iyi bilirim ) Basit ama etkili bir yöntem.

Hiç anlamam VOIP'ten kaldıraçtan. Benim olmayan para ile işlem yapmayı hiç sevmem. Kafam da almıyor zaten. Öğrensem belki severim. Niyetim de yok.

ytd

2. bende hisseyi uzun vadeli taşıyacaksam bile viop'tan alırım. Taşıma maliyeti normal zamanlarda nemalandırma sebebiyle spot taşımaktan daha az maliyetli. Temettü verileceği ayda zaten önceki aydan daha düşük bir fiyat olduğu için hisse miktarını da arttırmış olursunuz. Kaldıraç kullanmamak en önemli şart.

3. viop deyince herkesin aklına ilk önce kaldıraç geliyor. Arkadaşlar kaldıraç kullanıp kullanmamak sizin elinizde. Kaldıraç kullanmakla, ödünç para bulup işlem yapmak arasında bir fark yoktur.

4.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    Sn kafkaf ben şimdi denemelik 200 lot Garan aldım 11.23 ten MT 2 kontrat 13.44 ten de sattım dedi 31.12 de ..şimdi 31.12 de garanin fiyatının önemi var mı yahut zarar etme olasiligim .

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    satış 11.44 olması lazım sanırım
    getiri mk 40 civarı oluyor
    hayırlı olsun

Kaynak nedir ben yuzde12 indirim gordum awasi feta seviyorum..

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Migros'da ithal peynirler 2. ye %50 indirim var..
    Bir daha yiyemezsiniz bu gidisle..
    Firsata gelin firsata...
    Syg,
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

6. Prd 12.23 ten aldım satış 13.44
     Alıntı Originally Posted by yuji Yazıyı Oku
    satış 11.44 olması lazım sanırım
    getiri mk 40 civarı oluyor
    hayırlı olsun
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Ben de bu "garanti" olayını anlamıyorum. Garanti ise herşeyi satıp girelim bu işe:-)

Twitter da yazan çok takipçili trader lar bile spread trading de "zarar edebiliyoruz" diye yazarken, mevduat forumunda garanti getiri diye yazılmasını anlamıyorum. 15 Aralık gecesi ünlü bir trader twitter da canlı yayın yaptı ve bu konudan da bahsetti. Bizzat kendisi (son günlerin popüler konusu olduğu için soru sorulunca) robot kullanmama rağmen zarar ettiğimde oluyor bu tip işlemlerde diye belirtti.

Neyse, herkes kendi bildiği gibi yapsın:-)

Selamlar...
    Hocam siz bizim yaptığımız işlemi tam anlamadınız sanki, yoksa itiraz etmezdiniz.
    Farklı arbitraj yöntemleri var, bunların içinde riskli olanlar da var risksiz olanlar da

Bahsettiğiniz twitter kullanıcısı https://twitter.com/arifcoskun05 sanırım.
    O yayını ben de dinledim. Orada bahsettiği işlem daha çok pair trade işlemiydi sanki.
    Aralarında korelasyon olan iki enstrümanda aşırılıklara göre pozisyon açma. Bu işlem garanti değildir.
    Gene takipçili bir twiter hesabı bir egea kaybettim diyordu böyle bir işlemde

Ben de bu işlemleri yeni yeni yapıyorum, yazmaktaki amacım diğer arkadaşları fırsatlardan haberdar etmek istemem. %17 ppf ye alternatif.
    Ufak meblağlarla deneyerek öğrenebilir herkes.

Bugün çok güzel fırsatlar oluştu.
    TCELL => spot alış:23.48 vadeli satış:24.42 mk:91

8.  Alıntı Originally Posted by TOPRAK-SERDAR Yazıyı Oku
    16.1800

ihanet bilerek ve isteyerek devam ediyor.
    idam gelse hayır demem.
    Aynı fikirdeyim.

Sayfa 173/1019 İlkİlk ... 73123163171172173174175183223273673 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •