-

Originally Posted by
Achiles
Hayır benim anlamadığım, enflasyon ortada zaten, her halükarda TL faizi bunun altında kalacak, döviz kadar faiz verecekse, e ben zaten dövizdeyim, ne değişecek yani...

-
Durun bakalim detaylari ciksin. Bir kere bu mevduatlar uzun donemli olur. Bir yillik . Dolar bir ay sonra yuzde 20 artti ver parami diyemen. Hesaplama da hangi kur alinacak. Atiyorum mevduat vadesi geldigindeki kur mu yoksa yillik ortalama kur mu?
Olmaz o is ben diyeyim.
-

Originally Posted by
*Bozkurt
Yarın çoğu kişi dolarını bozup kura endekisli mevduata geçer bence, garantili iş çünkü
bu hükümete güveniyorsan teslimedersin dolarını alırsın tl ni
-

Originally Posted by
shorts
e para piyasası fonları b.ku yedi mi bu durumda

Ben espri yaptım bu arada aman...
-

Originally Posted by
Moruk
Yav duruyorum ama sonunda yazdıracaksınız
İçinizden kim?
Millet bahçesinde bedava kek çay
Yedi? içti?
Ama moral deplasmanı
Lazım bir açılım olmalıydı Oldu
yine pek komiksiniz maşallah.
-

Originally Posted by
tospa
Durun bakalim detaylari ciksin
Olmaz o is ben diyeyim.
Bazı işlerin
Şu su, bu sundan iyidir iyi
-

Originally Posted by
Tulpar9
dolar yataya sararsa bir şey ödemeyecek niyeti bu. uzun vadeli tutmayacağı aşikar ama dolara psikolojik yüklenme çok fazla olduğu için bunu engellemek için yaptı anlaşılan. faiz kararından geri adım atmadan aslında ilave faizi kabul etmiş oldu.
burada tüm planı dolar artacak algısını kırıp, yataya sardıracağına göre yapmış. hedef fiyatları buralarmış demek ki. buradan yataya sararsa faizin altında getiride kalıp bir şey ödememesi de gerekebilir.
Akıla yatkın,yeni bir oyun peşindeler satılanlardan kaynak yaratmak amaçlı,bekleyelim bakalım.
-

Originally Posted by
refaba
Döviz hareketlerini yarın görmek lazım,burada oyun var gibi geliyor bana dövizinizi bozdurun mevduata geçin farkı biz verelim diyor,yeni bir taktik gibi. !!!
Tak arkasından sermaye kontrolü. Kafamız karıştı.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri