Sayfa 152/1002 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 1,209 - 1,216 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. İnsanlarin hepsi ekonomist değil, dişinden tirnagindan artırdığını dövize altına yada faize yatırıyor. E doğal olarak inancı gereği faizle işi olmayan veya faiz kazancı yaşanan enflasyon oranında faiz kazancı olmayan, ve son zamanlarda hergun artan dolar/altına yatırmak ve alım gücünü korumak istiyor. Bu insanların Allah yardımcısı olsun.
    E benim suçum ne şimdi,faize para yatırmiyorum,zorla faizcimi olalım.
    Hani Nas?
    Yarın bu durum nelere gebe bilemiyoruz.
    Devlet olarak biz bu aradaki farkı ödeyeceğiz, devletimizin gelirlerinden gidecek bu para, nereye kadar gider muamma. Yabancı parasını bozacak ve kendi ülkesinde sıfır faiz yerine burda %14 faiz alacak döviz inide geri alırken bir fark olmayacak. Ülkemizin tüm tasarrufları buraya akacak.
    Aklıma ilk gelenler bunlar, İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Allah herkesin yardımcısı olsun..

2. Bir aciklama ile 128 milyar ne oldu sorusuda tarihe karisti
    128 milyar dolari p..c edenler odedigin vergileri p...c edenler
    Yastik altindan cikip sisteme girecek dolari p..c etmiyeceginin garantisi varmi ?
    sisteme giren paralar 5 li ceteye odemeye gidicek MB bas bas paralari leylaya mi oynuyacak ?
    Biz neden bankada bile mevduat tutmayip banka kasalarina ucret oduyoruz ?
    Gecenler kasadan 50bin$ aldim sonra lazim olmadi banka subesinde idim[kasa diger subede]1 geceligine dahi olsa yatirmadim arabanin torpidosunda gezdi aksam ben eve gelinceye kadar
    Dusun arabanin torpidosuna bile bunlardan daha cok guvenen kisiler kalkip bu zirva icin sisteme girermi ?
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

3. Ya arkadaşlar anlamıyorum ben sizi

Şimdi iyi diyonuz güzel diyonuzda aylardır sanki dolar 18 idide borsada dolar karşılığı hisseleri arasında uçurum oldu ?

Benmi anlamıyorum yanlışmı hesap yapıyorum ?

geçen hafta bu dolar kaçtı ?

geçen haftada pazartesi yine bu fiyattaydı. arada uçurum yok ki.x

xxxxx bir hisse geçen hafta pazartesi 0,85 cent ise bugün 86 cent karşılığı

arada uçurum yok

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    inovatif bişey değil yani...bir de böyle iri iri kelimeler etmez mi bu forumda hasta oluyorum yav

4,5 dan millete dolar bozdurmaya çalışan adam...inovatif ha?

5. döviz bazlı olan eregl krdmd kozaa gibi şirketler yarın tabana gömülür...

6. GÜNCELLEME - Dolar/TL'deki düşüş yüzde 33'ü buldu -AA

- Döviz kurundaki güncel seviyeler eklendi

İSTANBUL (AA) - Dolar/TL, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine Toplantısı'nın ardından ekonomiye ilişkin yaptığı açıklamalar sonrası başlayan sert düşüşünü sürdürürken yüzde 33'ü aşan değer kaybıyla 12,2756'ya kadar geriledi.

Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki Kabine Toplantısı'nın ardından millete seslendi.

Konuşmasında, ekonomideki son gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulunan Erdoğan, tasarruflarını değerlendirirken kurdaki yükselişten kaynaklanan kaygılarını gidermek isteyen vatandaşlara yeni bir finansal alternatif sunacaklarını belirterek, "Bundan sonra hiçbir vatandaşımızın 'kur daha yüksek olacak' diye mevduatını Türk lirasından dövize geçirmesine ihtiyaç kalmayacak." dedi.

Şirketler tarafından yapılacak temettü ödemeleri üzerindeki stopajı yüzde 10'a indireceklerini aktaran Erdoğan, yastık altındaki altınların ekonomiye kazandırılması için piyasa paydaşlarıyla yeni araçlar geliştirileceğini bildirdi.

Erdoğan ayrıca, Türkiye'nin serbest piyasa ekonomisinden ve kambiyo rejiminden en küçük geri adım atmaya bir niyeti olmadığını da vurguladı.

Açıklamalar öncesinde 18,3674 ile zirvesinden işlem gören dolar/TL, konuşma sonrası başlayan hızla düşüşünü sürdürdü ve yüzde 33,2 değer kaybederek 12,2756'ya kadar geriledi.

Dolar/TL, saat 23.00 itibarıyla 13,3910'dan işlem görüyor.

Kaynak : Anadolu Ajansı

7. Ağa herkes burda kuru konuşuyor ancak ben enflasyon kafasındayım kimse farkında değil bence ama adam enflasyonu sabitledi yav...
    Zirve noktası belli oldu KISA BİR SÜRE İÇİN ASLINDA..
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bu kadar acele etmeyin 1-2 gün geçsin açıklananların altını ne kadar doldurucaklar ,
    yarın döviz bürolarının önünde satan mı , alanmı çok olacak
    kafamdaki rakama gelirse sattıklarımızı yerine koyma tarafında olucam.
    M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. gram altın ne olur yarın ?
    seans kapanışına 15 saniye kala aralık vade long oldum , nisanda şort pozum vardı , şimdi aralık long, nisan şort
    zarar eder mi ? yarın ?

Sayfa 152/1002 İlkİlk ... 52102142150151152153154162202252652 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •