Sayfa 161/1002 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Ben yetkili olsam doları en yukarıdan satar, faizi 1500-2000 baz puan artırırım.
    Siz böyle istediniz der,Doları alanlar düşünsün derdim.

YTD
     Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Tahminim Büyük para sahipleri doları 5,20-6,5 den topladılar,şimdi piyasadan az miktar dolar alarak fiyatı yukarı çekerek ortalamaları 8 -10 cıvarı maliyet oluşacak.
    Faize baskı yapıyorlar,bakalım kim kazanacak?
    Faiz yükselirse olan yine Ky. ye olacak,Yüksek maliyetli dolarla uzun zaman bekleyecekler.(bknz-2002-2015-16 yıllarına)

YTD
    Sayfa 30-31

https://www.hisse.net/topluluk/showt...=52106&page=31

2. TUSIAD artır faizi biz yardımcı olacağız demişti.

Yeni açıklama yapmaları gerekir.

Ben daha geçen senelerde TL'yi dolar veya altına endeksliyecekler ama önce faizin düşmesi gerek demiştim. Yeni bir formül bulmuşlar.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bugün 1.7 dolardan ereğli hissesi almışız hemen gömün şuan taban açsa bile kâr dayım, kimi korkutuyorsun

Aslında akşamaksam bir milyar doları bu makasta bozduran kim dayi!!

4.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Geçmiş sayfalarda ben düşüncemi belirtmiştim.(sayfa 30)
    E yazık değil mi merkezin parasının üstüne yatıp çarçur ettiler... Senin benim paramdı o... Kim bilir kaç liradan koyacak yerine...

5. Bugün 5 lt yağ fiyatı 140 tl den 100 tl ye düşer mi

6.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    E yazık değil mi merkezin parasının üstüne yatıp çarçur ettiler... Senin benim paramdı o... Kim bilir kaç liradan koyacak yerine...
    Bu sorunun muhatabı ben değilim.Belki büyük para sahipleri anlaştılar,bilemeyiz.?
    Covid biterse 9-12 tl makul fiyat.(bence)
    İlerleyen günlerde AB ve ABD faizleri etken olacak.

YTD
    Son düzenleme : KAPICI; 21-12-2021 saat: 01:13.

7. Bugün Gldtr, zgold adamlar altın satmışlar.

8. Yahu böyle allengirli yollara ne gerek var. Dolar zaten enflasyon kadar artıyor. Zaten aklı başında herkes faizi en az enflasyon seviyesinde tut diyordu. Şimdi yapılan şu; faiz %14 ama dolar bir yılda %14'ten fazla artarsa sana o oranı vereceğim. Yani, sana en az enflasyon oranı kadar faiz vereceğim demenin başka yolu. Aslında, öyle birkaç puan değil sağlam faiz artışı gelmiş oldu. Bunu yapacağına hiç faiz indirmeyeydin %18'de tutaydın. Şimdi hazine ne kadar faiz vereceğini de bilmiyor ama %18'ten çok fazla olacağına herkes emin.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

Sayfa 161/1002 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •