Sayfa 583/1200 İlkİlk ... 834835335735815825835845855936336831083 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 4,657 - 4,664 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Arabanın woswosu kağıdın geç kalkanı makbul dür) :

Alıntı Originally Posted by lucaredkit Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merakımdan soruyorum uzun yıllar hisse tutabiliyormusunuz yada biriktirebiliyormusunuz ben üniversite öğrencisiyim 2 yıldır biriktiriyorum ama devam edebilirmiyim emin değilim tecrübelerinizi paylaşabilirmisiniz devam edersem ne faydası olur vb. Teşekkürler
    biz üniversite öğrencisiyken 2 liraya ayran dürüm yerdik. sen hisse biriktirme derdine düşmüşsün he. sat hepsini interrail yap , avrupayı gez toz , mala vur, bu yaşlar gelmez bi daha..

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443

AYLIK EURO BAZLI 27.234 DİRENÇ AŞILIRSA ÇIKIŞ ÇOK SERT OLUR, EURO BAZLI GRAFİK DAHA İYİ SONUÇ VERİYOR USD ÇOK DEĞERLİ OLDUĞUNDAN DOLAYI

4. uzun vadeli borsa yatırımcısı için Bes'te olduğu gibi kredi kartına otomatik talimat vererek düzenli hisse senedi almanın yolu açılsa borsaya gelenler çoğalır mı ?
    zorunlu bes'ten daha etkili olacağı hatta süper bir şey olacağını düşünmezler mi ki ?

5. Teknosa ders niteliğindeki yükselişi devam ediyor,
    İnsallah değerlendiren olmuştur, bu yükselişin sebebi neymiş yakında ogrenicez, iste ozaman ben olmiycam, gözüm hep kapta, haber gelene kadar sıkı takip

6. Geçmiş sayfalarda Albaraka grafiği paylaşmıştık, dikkatle izliyorum aylık kapanışı haftaya cuma!!!
    Sabir taşı bir hisse ayni ykgyo gibi
    Hastasıyım
    Ytd falan değildir direk atıyorum full zarardayım

7. Arsan grafiği paylaşmıştık dikkatle izliyorum Sabir bende çok
    Alımlarımı karıncayı incitmeden günlere yayarım, stoploss ben kullanmam, her hisseyi almam, aldığım hissede stop olmam, herkes stop olurken ben ek alım yaparım, bu benim tarzim, dediğim gibi her hisseyi almam, karşındaki algoritma sana grafiği çizdirir, bak tepe bak dip, evet burayada yatay çiz, bunun alti stop der,
    İste hatalar burda başlar

8.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Teknosa ders niteliğindeki yükselişi devam ediyor,
    İnsallah değerlendiren olmuştur, bu yükselişin sebebi neymiş yakında ogrenicez, iste ozaman ben olmiycam, gözüm hep kapta, haber gelene kadar sıkı takip
    3,50 den beri taşıyorum ve bir önceki bilnço önemliydi bence bilançonun ayak sesleri yok satış falan düşünüyorsanız bu çıkış değil sadece ısınma deriz
    ytd deli saçmasıdır

Sayfa 583/1200 İlkİlk ... 834835335735815825835845855936336831083 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •