Sayfa 244/1002 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 1,945 - 1,952 arası.

Konu: Viop XXXVIII

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Gogildan iki dakkada yüzeysel araştırdım. Din değil aslında bir tarikat mormonlar
    İsa Mesih devamını getiren azizlerden kurulmuş, sıfırdan bir din değil
    İslam tarikatları gibi düşün
    bence meseleyi hala anlamıyon yeğeen

mesele din değil.. din var diyip yokmuş gibi yaşamak. !!

bunun için ateistim demene gerek yok zaten öyle yaşıyorsun demektir

yoksa islamın şartları belli. hükmü veren allah . şuan islama geçmem 5 saniyelik iş.

bitti.

ama farkım ne boşkurtum

benden bu kadar son

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Hedef kitle dediginizin cok net bir faiz hassasiyeti var. Ayse teyzenin yastik alti dolari faiz adi gecen hicbir yere gitmez. Bilmiyorum hic baktiniz mi ama DTH larin ne kadarinin vadesiz mevduatta oldugunu bir kontrol edin.

O meshur 300 kusur bin buyuk mevduat sahibi icerisinde bu insanlarin orani hicte az degil.

Hani 15 yila yakindir iktidar kalelerinden bir İc Anadolu sehrinde yasiyorum. Parasi da bol hani

Korkum o ki yeni bir lobi dogmasi. Piyasayi spekule edebilecek paranin cok sert dalgalanmalar ile cift tarafli olarak piyasayi sikistirmasi.

Zaten yabanci gelip parasini boyle bir sisteme yatirmaz. Ha mevcutta zaten carrytrade ve biraz borsa hafif dibs harici gelen giden yok. Onlarda gelip soyup, kar transferi yapip gidiyor.

Amaclanin ne oldugu belli. Ama efektif olacagini dusunmuyorum.

Ote yandan usd de tekniksel boyle bir hareket lazimdi. Cok sert bekliyordum zaten.Biraz fazla sert oldu.

İki yol, iki senaryo mevcut sahsi dusuncem. Da yazip cizmek artik sikintili.
    Ek 28063

benzer bir grafigi takip ediyoruz, ben yaklasik 10 yildir bu grafige gore dolar alip satiyorum. dolari alacagim yeri grafik net olarak veriyor, satis ise tecrubeye bakiyor, temel olarak ortalamalardan cok uzaklastigi yerde kademeli satarim

neden bunu yazdim, teknik olarak %100 hem fikirim sizinle, guclu satis gelmeliydi ve geldi

nereden alacagimizi suan soylemek icin erken, bekleyip gorecegim ve fiyatla/ortalamanin kesismesini beklerken yeni tip mevduat ile dolar bazinda nerdeyse hic zarar etmeden (belki %1-2) faiz alabilecegim bir enstruman var artik, bence bu guzel

normal insanlarin da ilgisini ceker diye dusunuyorum, tabiki yanilabilirim ama benim isimi goruyor

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şöyle bir durum oluşmuş bir önceki din yenisiyle değiştirilmiş ve enson islamcılar da karar kılınmış
    ve hatta bunun önünü kesmek için son peygamber gönderilmiş,
    Eğer ki son diye belirtilmemiş olsaydı şu günümüzde bir peygamber gönderilirdi diye düşünüyorum ,çünkü insanlar yoldan çıktı.
    Bu bağlamda
    Discretus gibi yada senin gibi düşünenler 2000 yıllık resmi dinleri yıkıp yeni daha gelişmiş bir din arayışında, sebeb basit
    2000 yıl önceki teknolojiden çok ilerde yiz, eskiden buzdolabı mı vardı, uçak mı vardı,vs. gibi..
    sizi de anlıyorum arkadaşlar
    Ama
    Son diye belirtilmiş
    Beklemeyin, başka peygamber gelmez daha
    3 ana din temsilcileri, önderleri son din bizim ki diyorlar. geriye kalan 3745 din bu tartışmaya girmiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by KAPICI Yazıyı Oku
    Siz Ayşe teyzenin,memmet amcanın her gün böyle yaptığını var sayarak mı yazıyorsunuz.
    Buna olmayana ergi metodu denir.

YTD
    Olmayana ergi bir matematiksel ispat metodudur.
    teorem ispatında kullanılır.
    beceren teoremini ispatlamış olur.

5. euronews Türkçe
    @euronews_tr
    ·
    1 sa
    NO COMMENT | ❝Türk parasının kıymetini bilin! Türk Lirası, Malatya için bulunmaz bir nimettir❞

❝Türkiye'yi köle yapacaklardı, Reis izin vermedi❞

Malatya'da davullu zurnalı 'döviz düştü' kutlamaları

kuşta bu muhabbeti izleyin

6. Doların üzerinde ''GOD'' yazdığı için kutsalsa bizde paramızın üzerine ''ALLAH'' yazsak burada savaş çıkar.
    Riyakarlık diz boyu.

YTD

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    euronews Türkçe
    @euronews_tr
    ·
    1 sa
    NO COMMENT | âTürk parasının kıymetini bilin! Türk Lirası, Malatya için bulunmaz bir nimettirâ

âTürkiye'yi köle yapacaklardı, Reis izin vermediâ

Malatya'da davullu zurnalı 'döviz düştü' kutlamaları

kuşta bu muhabbeti izleyin
    dolar 4,6 iken

memleketimdeki manzaraları hatırlattı.

8. Baştan söylesenize, dine inanıyoruz ama dini yaşayamıyoruz deye
    niye beni uğraştırıyonuz
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 244/1002 İlkİlk ... 144194234242243244245246254294344744 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları