Memedabinin pastayı tek başına hüpletmesine izin vermedim başganım.
Aşağıda bu saatte bayağı kalabalık var, belki taban bozulur umuduyla bekleyen, sessiz çoğunluk.
Piyasa acımasız abi
Memedabi nin en sevdiğim cümlesi,
üteceği adamları uyarıyor olması. Delikanlı adam
VOB yapmayın der di.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...10#post5690210
Hamdım Piştim Yandım
Benim önceki günden 4 adet sort um vardı sabah 11.74cten kapadım ben de 3.65 görmedim . Ama nasıl değmiş 3.65 e şaşırdım 4 adet kontratta 26 bin kar yazdı hala inanamıyorum. Yuksek miktarda long girenler malasef bugün battılar. Aramızda bu durumda olan varsa gerçekten üzüldüm.
Reisin ne dusundugu umrumda bile degil
Daha acik ve net bir sekilde konusayim
Dolar 12 olmus 18 olmus isterse 50 olsun hic ama hic umrumda degil
Marj %20 olmus %80 olmus buda kendim icin umrumda degil ama bu sekilde serefsizliklerle insanlari batirmalarina uzuluyoruz
TL ile ticaretim yok , TL maas almiyorum.
Ticaretim de 1 kurus TL gecmez $ al $ ver
e bana TL ne icin lazim sadece yasami devam ettirmek icin extrem birseyler olmaz ise oda maximum 30-40bin tl
neden dolarin dusmesi yada yukselmesi umrumda olsun?
A.K.P isterse bana %100 kazanmayi garanti etsin 1 cent sokmam sisteme
yeniden yazayim ben gecimimi viopdan saglamiyorum borsadan gecim saglama gibi bir derdim yok ayni sekilde doviz al sat ile de gecim saglama gibi bir derdim zorunlugum yok . Viop borsa benim icin eglence.
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Viop gram altında 211 tl ye vurdu açılışta
11 günde aldığı mesafeyi 3 günde vermiş...ayılar gerçekten çok acımasız oluyor...boğalar daha insaflı...evet soluksuz çıkış oldu ama alınan mesafe ve bunun zamanı düşüşlerde çok daha acımasız...
hayır aldınız 274 binlere kadar iyi hoş...taban taban geri vermek nedir yav? günlerce didindiniz sürdünüz yukarı şimdi paldır küldür indirmek nedir? kim ne kazandı bu işten? spotta alınan onca mal satılabiliyor mu böyle taban falanla?
kim bu işlemlerden nasıl kar ediyor gerçekten merak ediyorum...
Seans başlamasına 5 dk. Kala bu seferde hisse ve pay vadeliler de %20 uyguluyoruz derler mi?
Parayı Mezara Götüren yoktur ama Paranın Mezara götürdüğü çoktur.
2700 lerden 2045 lere üç günde gelen bir piyasada sorsak hiçbir longcu batmamıştır, batanlar genelde şortcu olur, adı çıkmış bi kere, pis şortcu, batakcı namkörler, sizi gidi sizi gidiler
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri