Sayfa 39/987 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 305 - 312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Hazine ve maliye bakanı : Geçen cuma BİST’te yaşananlar küresel bir hareketti , para çıkışları oldu Noel geliyor , paralarını 2 gün sonra alıyorlar , özellikle bu yeni karalarlarımızla ilgili toplantılar yaptık haberlerini aldılar ondan bir an önce bu çıkışı yapmak istediler , yarında belki bir düşüş olabilir çıkış olabilir sonra normale döner

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by SmuraY Yazıyı Oku
    Bankalar reklam çekecek bile vakit bulmuş bu tebliğler neden yazılıp hazırlanmamış.
    Hangi bankalarda var?

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

4. Hadi dolar artmadi ne olacak. Enflasyon farkim ne olacak peki
     Alıntı Originally Posted by Sağsalim Yazıyı Oku
    %14 değil %1 olsa da farketmez ki döviz artışına endeksli sonuçta. Burada faiz önemli değil
    SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Tüm bu olanlardan sonra benim anladığım uzun süredir planladığım ama zamanına karar veremediğim şeyi artık yavaştan uygulamaya koymak.bu işler çok yorucu daha basit bir formül uygulayacağım.

Nasrettin hocaya namaz kılarken kıbleyi bilemez sek nereye doğru namaz kılmak caizdir.o da ayakkabılarının olduğu yöne doğru kılmak caizdir demiş.yigidin malı... neyse hayırlısı artik

7.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Hadi dolar artmadi ne olacak. Enflasyon farkim ne olacak peki

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    dolar gerçek enflasyona göre artar zaten..
    enf endeksli olsa tuik enflasyonu baz alınacaktı..

8. -abi anlamadım şimdi.. diyosun ki yarın gel dövizini boz. tl olarak yatır..
    -evet
    -peki yatırayım. ne vereceksin karşılığında..
    -vade sonu kur farkı olursa vereceğim.
    -e tamam da dövizde tutarsam zaten canımın istediği zaman satar kur farkını alırım. dolar bazında faiz veriyo musun?
    -yok. ama tl olarak var.
    -ne kadar o
    -14
    anladım. peki enflasyon kaç abi?
    -20
    -eee.. ?
    -düşecek ama o.
    -hıı..
    -ne hıı
    -yok bişey abi..

Sayfa 39/987 İlkİlk ... 2937383940414989139539 ... SonSon

Yer İmleri