-
Hazine ve maliye bakanı : Geçen cuma BİST’te yaşananlar küresel bir hareketti , para çıkışları oldu Noel geliyor , paralarını 2 gün sonra alıyorlar , özellikle bu yeni karalarlarımızla ilgili toplantılar yaptık haberlerini aldılar ondan bir an önce bu çıkışı yapmak istediler , yarında belki bir düşüş olabilir çıkış olabilir sonra normale döner
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-

Originally Posted by
SmuraY
Bankalar reklam çekecek bile vakit bulmuş bu tebliğler neden yazılıp hazırlanmamış.
Hangi bankalarda var?
-
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
Hadi dolar artmadi ne olacak. Enflasyon farkim ne olacak peki

Originally Posted by
Sağsalim
%14 değil %1 olsa da farketmez ki döviz artışına endeksli sonuçta. Burada faiz önemli değil
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Tüm bu olanlardan sonra benim anladığım uzun süredir planladığım ama zamanına karar veremediğim şeyi artık yavaştan uygulamaya koymak.bu işler çok yorucu daha basit bir formül uygulayacağım.
-
Nasrettin hocaya namaz kılarken kıbleyi bilemez sek nereye doğru namaz kılmak caizdir.o da ayakkabılarının olduğu yöne doğru kılmak caizdir demiş.yigidin malı... neyse hayırlısı artik
-

Originally Posted by
DJKARIZMA06
Hadi dolar artmadi ne olacak. Enflasyon farkim ne olacak peki
SM-M215F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolar gerçek enflasyona göre artar zaten..
enf endeksli olsa tuik enflasyonu baz alınacaktı..
-
-abi anlamadım şimdi.. diyosun ki yarın gel dövizini boz. tl olarak yatır..
-evet
-peki yatırayım. ne vereceksin karşılığında..
-vade sonu kur farkı olursa vereceğim.
-e tamam da dövizde tutarsam zaten canımın istediği zaman satar kur farkını alırım. dolar bazında faiz veriyo musun?
-yok. ama tl olarak var.
-ne kadar o
-14
anladım. peki enflasyon kaç abi?
-20
-eee.. ?
-düşecek ama o.
-hıı..
-ne hıı
-yok bişey abi..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız