Sayfa 45/987 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 353 - 360 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

Bence planda bu yoktu.14 15 üstünü düşünmediler.bu bana pek planlı gibi gelmedi.is çığırından çıkınca buna döndü iş.yoksa bu iş patlarsa patlak tam da seçim öncesi aylara denk geliyor.ha erken seçim olursa o zaman baska

Alıntı Originally Posted by doruca Yazıyı Oku
    Sen hep böyle kuruntuluydun ama yakalıyorsun 🙂
    Hükümet artık dövizi istediği kadar artırma ayrıcalığını elde etti. Ticaret fazlası oturana kadar hep enflasyonun üstünde, yormayacak ama gevşetmeyecek bir ivmeyi taşıyacak. Sonra kasa dolacak, vır zır dünya malı dünya hâli işte...
    Aynen....enflasyon kadar olacak şekilde, düşük eğimli yeni bir trend, önce bir yatay düzeltme tabi, muhtemelen zamanca geniş...

Sn achiles dediğim laf ve hesap bana ait değil.o atila yesiladanin hesabı.ben alıntı yaptım sadece.aslinda kimden alinti yaptığımı da yazmam.lazimdi

Alıntı Originally Posted by roxette Yazıyı Oku
    Pusuya düşürdüler aslında. Özellikle katmerli kol gibi girsin diye 1-2 gün önceden nass ne gerektiyorsa , benden başka bi şey beklemeyin falan , özellikle dövizin ateşi harlandı ki millet iyice panik alım yapsın , sonra bu sabah aşağı yönde %80 viop marjı , tam dibine kadar girsin diye klasik pusu kurma falan , tam da beklendiği gibi. eyvallah, du bakali nolcek..
    Yüksek kaldıraç elbette yüksek risk demek, ama hesap patlatmak başka şey...Vadeli piyasa yara alır, başka şey olmaz, fxde bile en fazla hesap sıfırlanır...Yine aynı şey olduğunda, piyasa bunu hatırlar, fizikiye koşar...

Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Sn achiles dediğim laf ve hesap bana ait değil.o atila yesiladanin hesabı.ben alıntı yaptım sadece.aslinda kimden alinti yaptığımı da yazmam.lazimdi
    Abicim o dünkü muhabbet...Tebliğ geldi işte resmi gazete...

Yuzde 15 TL hesaba faiz verdin .dolar yuzde 30 gitti.1 trilyonluk TL hesabını bu işe döndürdün.150 milyar odemiyecekmisin.ben bunu yazdım.nesi yanlis anliyamadim ki

--artık, dolarda düşüş kaçınılmaz topiğine geçsek...

TL hesaplar için olacak olan bu değil mi.

Sayfa 45/987 İlkİlk ... 3543444546475595145545 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •