Bugün tavana yazmıştım emirleri 1 kuruşla kaçırdık, eğer emir gelse dolar kontratına girecektim varmış bir hikmeti...
Bugün tavana yazmıştım emirleri 1 kuruşla kaçırdık, eğer emir gelse dolar kontratına girecektim varmış bir hikmeti...
Bir günde bütün yatırım stratejimiz değişiyo buna yapabilcek hiçbirşeyimiz yok .
Artık bizim sermaye piyasaları tamamen kumar.O yüzden analizi falan boşverin arkadaşlar burada denecek şey sadece şeytanınız bol olsun arkadaşlar olabilir.Ekrem abi gibi beyler benim kumarım burda biter diyemiyoruz ki.Adrenalin bağımlısı olduk çıktık.Kumar işte bunlar ,kabul etmek lazım.
Tabaniz. Tabanda 2.6 milyon lot var
iyice kumara dondu![]()
aynen beklediğimiz gibi oldu.
dün biraz sataymışız iyi olacakmış
nerden bileceksin, arkadaşların dediği gibi iş tamamen kumara döndü
"yatırım tavsiyesi değildir"
Günaydın ortaklar. Bugün de açılış kötü olacak gibi. En azından hissemis için. Ama düşüs olursa ben patronun devreye gireceğini ve ortaklarını koruyacağını düşünüyorum ytd. Kendisi kötü gün dostudur. Yatırımcısınin her zaman arkasinda olmayı sever (destek amaçlı)...yabancı yatirimcimiz 0,26 cent i uygun gördü demekki olduğu gibi boşalttı. Korkmayın ama bizim patronumuz var. Son olarak hala şirketin analizini yapıp bu adamların ne kadar ....... Olduğunu gormeyenler için;
Polyannayi dağa kaldırmışlar oh ne güzel temiz hava aldık demiş...
Bu arada analizim hala gecerliligini koruyor insanlar umarım 2 basamaklilara yada dolar bazlı bilmem kaç cent lere geldiğinde kendilerine kötü birseyler yapmazlar hisseyi almak için...
Yer İmleri