Sayfa 270/1019 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370770 ... SonSon
Arama sonucu : 8146 madde; 2,153 - 2,160 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - V

1.  Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Hangi gerizekali %50 enflasyon varken %14 den parasini baglayacak mevduata bakalim[emoji2] bu sistem yasayamaz bakin gorun

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Siz paranızı neye bağlayacaksınız yüksek enflasyon ortamında?

2.  Alıntı Originally Posted by umtt Yazıyı Oku
    Elindeki veriyi analiz edip vade bitimlerinin yoğunlaştığı dönemlerde müdahale edebilir.
    Tamda bunu demek istemiştim,
    attığı taş, ürküttüğü kuş.

3.  Alıntı Originally Posted by southpark Yazıyı Oku
    Siz paranızı neye bağlayacaksınız yüksek enflasyon ortamında?
    Eurobond getirileri dolar bazlı %8’lere dayandı. Kendine ait riskleri var ama. Vergi konusu da diğer bir konu.

Bist de güzel seviyelerde ama tabi bu da riskli.

Güzel bir sepet yapma fırsatı olarak görüyorum ben bu son düşüşleri.

Dostlar hata olmasin
    kur farkinin yuzde25 i degil
    yillik olacak degerin (yillik usd %20 artarsa besi gibi) 1/4u odenir cunku donem 3 aylik

o iyi anlasilsin diye yazayim

kur 12.35ten girdiniz kur uc ay sonra 12.55 oldu diyelim 0.55-0.35 arasi deger eger sizin tl faiz 14/4ten hangisi cok ise o odenecek elbette hesabi ona gore yapin

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    bu arada dün akşamdan beri tartışılan 3 aylık vadede girdiğimizde kur farkının %25 i ödenecek muhabbeti yok herhalde ? kim uydurduysa kafa karşıklığından başka bir şey değil .yani bunu diyen üyelerin argümanıda neymiş 1 yıllık girersen % 100 ünü alırmışssın ..ee ilk 3 ay girdim kur farkı 20,000 tl sen bana 1/4 ünü ödedin...diğer 3 er aylık periyotlarda olaki dolar hiç artmadı ne olacak ??
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

5. Talking

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Dostlar hata olmasin
    kur farkinin yuzde25 i degil
    yillik olacak degerin (yillik usd %20 artarsa besi gibi) 1/4u odenir cunku donem 3 aylik

o iyi anlasilsin diye yazayim

kur 12.35ten girdiniz kur uc ay sonra 12.55 oldu diyelim 0.55-0.35 arasi deger eger sizin tl faiz 14/4ten hangisi cok ise o odenecek elbette hesabi ona gore yapin
    iyiki söylediniz bunu buradaki herkes 3 aylık net 14 faiz alacağını sanıyordu

6.  Alıntı Originally Posted by umtt Yazıyı Oku
    Eurobond getirileri dolar bazlı %8’lere dayandı. Kendine ait riskleri var ama. Vergi konusu da diğer bir konu.

Bist de güzel seviyelerde ama tabi bu da riskli.

Güzel bir sepet yapma fırsatı olarak görüyorum ben bu son düşüşleri.
    DEM, Eurobond ları da anlamsız kıldı...

Üstelik Eurobond yüzde 6-7 faiz verirken bu 14 veriyor.

Üstelik 3-6-9-12- ay GARANTİ vade ile...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Bankacılık adam sevme sanatıdır
    Dehşet algı kasarlar. Örneğin mevduat faizleri hep yıllık söylenir ki yüksek görünsün sazanlar oltaya gelsin diye.
    Halbuki 1 aydaki neti söylenmeli insanlar ona göre daha doğru hesap çıkarır kendi vadesine göre.

Kredi çekecekseniz de tam tersi size yıllık maliyeti değil aylık faizi söylerler ki 1 yıl vadede kol gibi size ne kadar girdiğini görmeyin yada korkmayın diye

Halbuki bu ikisinin tam tersi olması gerekli, mevduata yatırırken aylık faizi, kredi çekerken yıllık faizi söylemeliler tüketiciye.
    Uzun lafın kısası vatandaşı öpen öpene, devlet ayrı öper finans sistemi ayrı öper, öpülen hep vatandaş olur.
    Ha bir de crash tüm hızıyla otobanda !

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    iyiki söylediniz bunu buradaki herkes 3 aylık net 14 faiz alacağını sanıyordu

8.  Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    DEM, Eurobond ları da anlamsız kıldı...

Üstelik Eurobond yüzde 6-7 faiz verirken bu 14 veriyor.

Üstelik 3-6-9-12- ay GARANTİ vade ile...
    sayın virtue dolar aynı kalırsa yahut düşerse veriyor gibi oluyor (dolara dönerse alan ) .dolar bir dahaki seneye %14 artarsa 0 faize denk geliyor

Sayfa 270/1019 İlkİlk ... 170220260268269270271272280320370770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •