Sayfa 320/805 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420 ... SonSon
Arama sonucu : 6440 madde; 2,553 - 2,560 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Trabzonlu sen burada billur mu geciyorsun??? Ictigin caydan bana da ver bu kafayi istiyorum , ser guc senin destekledigin bunu goremeyecek kadar nasil korsun!!! Dun maliye bakanin soyledi Yarin da duser sonra toplar diye . Cuma gununden beri bu islemleri yapanlar seninkilerin adami degilse beni safranbolu meydanda skn diye bagiracam Peki sen de o gt var mi benim soyledigim gibi oldugu ispatlanirsa bir gun trabzon meydanda bu dedigimi yapar misin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Böyle giderse orada-burada.
    Gönderi
    28,622
    Ahanda kaldırdılar....

Doları tepeden sat hisseleri tabandan al
    Böyle bir güç bana versinler bende 5.000 personel istihdam edeyim.
    Batarsam da artık işiniz yok benim de hiç bir şeyim yok derim
     Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Trabzonlu sen burada billur mu geciyorsun??? Ictigin caydan bana da ver bu kafayi istiyorum , ser guc senin destekledigin bunu goremeyecek kadar nasil korsun!!! Dun maliye bakanin soyledi Yarin da duser sonra toplar diye . Cuma gununden beri bu islemleri yapanlar seninkilerin adami degilse beni safranbolu meydanda skn diye bagiracam Peki sen de o gt var mi benim soyledigim gibi oldugu ispatlanirsa bir gun trabzon meydanda bu dedigimi yapar misin
    Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.

Ne oldu şimdi
    Sınai sat Banka al
    Yeni trend de bu mu oluyor
    Sadece hissiyat; Kesinlikle etkileme veya yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    Pere için yahudi bile olurlar demiştim. Dün faiz haramdır diyen adam bugün faizcilerin koruyucusu, hamisi olmadı mı sanki....Çiftçiye ver o garantiyi desen vermezler....

6. Info bi dur zaten ortalık karışık sen nerden çıktın

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    28,622
    LEO tavan-taban-tavan mı diyordu bi aralar....

8. Allah kimseyi karakter fakiri yapmasın. Cehaletin esiri etmesin. Göbekten fanatik etmesin. Dış güçler martavalına bağımlı etmesin. Aç gözlü etmesin. Biz buradayız, yarın üç beş kuruşla yine alırız. Düştüğü kadar düşsün değilmi ki koca Tekfenin orta malı gibi taban taban inmesine gönülleri razı. Değilmi ki mideleri kaldırıyor, onlardan bişey beklemek kadar saf olmayalım.

Oysa az buçuk vicdan, az buçuk ar, az buçuk onur olsaydı şimdiye kadar beş defa hisse alımı açıklarlardı. Tek bir hisse alım haberi bile 20 lerde tutardı bu kağıdı.

Şimdi ben hisse alımı açıklıyorum.
    31 lot 31 lot olmak üzere 31 kez alım yapacağım. 19.31 den, 18, 31 den olmak üzere. Her ortak da aynısını yaparsa güzel bir manzara olur.
    YTD

Sayfa 320/805 İlkİlk ... 220270310318319320321322330370420 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •