Sayfa 347/1002 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 2,769 - 2,776 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Birbirinizi kırmayın , dökmeyin ,
    bozkurt buralarda isen onelle ile tamda neden olduğunu unuttum zamanında bende tartıştım ,
    sonra hatasını anladı benim topiğe özür mesajı yollayıp helallik istedi ,
    beni tanımaz etmez bunu yapmazdı bu adamın dürüst ve vicdan sahibi olduğunu gösterir .
    birbirinize yanlış anlamalardan yükselmişiniz , gerekte yoktur ,
    Senide biliyorum bozkurt kolay kolay yükselmezsin bu gece ikinizinde bam telimiş diyip birbirinizden özür dileyip kapatırsınız konuyu forum sakini olarak aracı olayım dedim.
    kolay gelsin.

2. Sputnik Türkiye
    @sputnik_TR
    ·
    2s

Rusya devletine bağlı medya
    Sınıftan çıkardığı öğrencisini tekme ve yumruklarla dövdü: Adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı https://tr.sputniknews.com/20211222/1052027877.html

ulen............... öğretmenlik yapıyor ,
    çocuğa nasıl vuruyor , bunun gibileri ıslatıp ıslatıp 3 posta hergün dövüp , aynanın karşısına oturtucaksın.

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Sputnik Türkiye
    @sputnik_TR
    ·
    2s

Rusya devletine bağlı medya
    Sınıftan çıkardığı öğrencisini tekme ve yumruklarla dövdü: Adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı https://tr.sputniknews.com/20211222/1052027877.html

ulen............... öğretmenlik yapıyor ,
    çocuğa nasıl vuruyor , bunun gibileri ıslatıp ıslatıp 3 posta hergün dövüp , aynanın karşısına oturtucaksın.
    Çocuk o çocuk karşısındaki eli kolu bağlı nasıl bir vijdan

53 rize mi?

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Birbirinizi kırmayın , dökmeyin ,
    bozkurt buralarda isen onelle ile tamda neden olduğunu unuttum zamanında bende tartıştım ,
    beni tanımaz etmez bunu yapmazdı bu adamın dürüst ve vicdan sahibi olduğunu gösterir .
    Senide biliyorum bozkurt kolay kolay yükselmezsin bu gece ikinizinde bam telimiş diyip birbirinizden özür dileyip kapatırsınız konuyu forum sakini olarak aracı olayım dedim.
    kolay gelsin.
    mevzudan bi haberim.
    ben de sindom gibi düşünüyorum.

bu sanal alemde mimikler olmadığından yanlış anlaşılmalar da olabiliyor.
    yanlış anlaşılma olmuştur.
    yanlış anlaşılmaya sebep olan ,ne demek istediğini açıklasın
    veya şaka olsun diye de söylemişse, özrünü dilesin.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

5. halbuki ben buraya
    dolar öngörümden dolayı
    tebrikleri gabul etmeye geldiydim. asdasdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Birbirinizi kırmayın , dökmeyin ,
    kolay gelsin.
    Abi sağolasın ... Ya abi beni biliyon sürekli forumdayım ... Yüklendiğim tipler belli ki bozkurt'un o tiplerden biri olması imkansız... O beni tanımadığını söylesin ama ben bozkurt'u çok iyi tanıyorum... daha doğrusu takip ediyorum diyim.. Yemin ediyorum bu başlıkta en çok onun mesajlarını okuyorum sıkılmadan. İlk önce Tüpraş başlığına benim ağır abi iğneli mesajımın arkasından mesaj attı ki ben şaşırdım geçmişte hiç bi yazışmamız yok ama yukarda mesajda yazdığım gibi düşünüp pas geçtim... Benim abuk sabuk kime cevap verdiğimi zaten insanlar biliyo... İnan bunu bu forumda en iyi bilenlerden biri bozkurttur diye düşünüyodum bugüne kadar... Neyse abi... Neyse yaaa akşam akşam... Yine bi ton mesaj atıp topiği bozduk... Sağol...Varol...

____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...

Duhul : 2004 ...
    ... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...

7. ikisinide uyumaya gönderdim barışacaklar sabaha

Çok gergin bir süreçten geçiyoruz. Zor dönemler, Sakin olmakta yarar var. Bir yazılanı 2 -3 defa okumakta yarar var yanlış anlaşıla bilir.

8.  Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Çocuk o çocuk karşısındaki eli kolu bağlı nasıl bir vijdan

53 rize mi?
    Evet Rize dir

Sayfa 347/1002 İlkİlk ... 247297337345346347348349357397447847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz