Sayfa 43/426 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon
Arama sonucu : 3407 madde; 337 - 344 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

0.25 altında al üstünde sat,trade etme olayı da kolay.

2.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    kur düştükçe kambiyo karlılığımız da hızla düşüyor.

3 gün önce 1 milyar civarı olan kambiyo karımız an itibari ile 300 milyona düştü

11 gibi yıl sonu kapanışı yapsalar , zorlama bir hareket ile kar 220 milyona düşüyor.

Bu açıdan bakıldığında 1.3 milyar civarı beklediğimiz kar 650 civarına kadar düşebilir

"yatırım tavsiyesi değildir"
    Sermaye kadar kâr garanti görünüyor.2 küsürlü fiyatlar çok az değil mi ?Bir de gsdde niye düşmüyor?Başka bir şirket mi?

Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Zaten uzun vadeden vazgeçtim 1 yıl sonunda lotlarin bir miktari ile trade etmeye calisiyorum... navlun , kambiyo hikaye...bu hissede uzun vadeci olana da Allah sabır versin. Yani dolar bazlı başladığımız yerlerin altına geldik. Su haliyle bile min 600-650 kar aciklayacak şirket i rezil ettiler... dövizdeki düşüşü mazeret gösterip 3 taban gosterdiler. Çıkarken döviz kadar çıktı ya inerken
    döviz ile orantılı iniyor. Adam bilerek şirketi ucuz gösteriyor ki millet gelsin... hep söylüyorum bu şirket hiç pahalıyi geçtim ederine gelmemiski? Ya ucuz olmuş yada bedavadan az pahali.Domuzdann ne koparirsak kardır...

4.  Alıntı Originally Posted by Kaan100 Yazıyı Oku
    Prometheus 25senedir hissede ortak mısın,
    Ortaksan neden ayrılmadın,
    Değilsen varsa bir bildiğin bize de söyle
    Yatırımcı dostı Patronu kutsayan yoruma taptığım karşı yorum niye senş bu kadar rahatsız etti.
    Belki hissede de değilim. Belki 50 yıl da gecse en azından defter değerine gelmeyen hisseyi tutacak kadar inatçı yatırımcılardanım.
    Hisse olsun olmadın Sadece yorum yaptım. Yorum yapmada sorun yoktur sanırım. Sonuçta burası yorum ve fikir beyanı forumu.

Borsa Tarihi boyunca hep defter değerinin çok altında kalan hisse var mı? En kötü hisseler bile bir kaç yılda bir defter değerini bulur veya üstüne atar.. Baskı uygulanmasa piyasaya bırakılsa bu hissede aynı hareketi yapardı sanırım.

Sanırım bu yorumlarımda incitmemiştir seni! Mutlu zamanlar dilerim

5.  Alıntı Originally Posted by dıpdıp Yazıyı Oku
    Zaten uzun vadeden vazgeçtim 1 yıl sonunda lotlarin bir miktari ile trade etmeye calisiyorum... navlun , kambiyo hikaye...bu hissede uzun vadeci olana da Allah sabır versin. Yani dolar bazlı başladığımız yerlerin altına geldik. Su haliyle bile min 600-650 kar aciklayacak şirket i rezil ettiler... dövizdeki düşüşü mazeret gösterip 3 taban gosterdiler. Çıkarken döviz kadar çıktı ya inerken
    döviz ile orantılı iniyor. Adam bilerek şirketi ucuz gösteriyor ki millet gelsin... hep söylüyorum bu şirket hiç pahalıyi geçtim ederine gelmemiski? Ya ucuz olmuş yada bedavadan az pahali.Domuzdann ne koparirsak kardır...
    Bence de bu hisse uzun vadede adamı kalpten götürür. 😅 Ama yıl sonu bilançosuna 2-3 ay kaldı. Hükümet doları 9.84’ten kapasa bile prospektif olarak 2.4 F/K civarındayız. Ben bilanço beklentisiyle bu anomali bir miktar azalır diye düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by ft-2 Yazıyı Oku
    silopi de satılan 45 milyon doları TL olarak gösteriyorlar...
    kalan 80 milyon dolar, SPK -KAP a verilen bilançoda İNA yöntemi ile değerlendiriyorlar ve miktarı her üç ayda bir azalarak güncelliyorlar...bilançoda TL olarak gözüken varlığın KUR-kambiyo karı yazması doğru mu?, ayrıca kalan 80 milyon doları 3-4 sene sonra 30 milyon dolar olarak alma ihtimali de yüksek... bu ihtimal var iken yazılacak kur farkıın veergisi ödenecek, yıl sonu özsermaye kaleminde birikmiş kar olarak yer alacak,...2014 yılı sonunda 30 milyon dolara geri aldığında 50 milyon zarar bilançoya yansıyacak, daha önce özsermayeye girmiş olan geçmiş yıl karları ve bunun ödenen vergileri ne olacak??
    Daha önce patron marifetleri konusunda yazdıklarıma tepki vermiştin. Oysa şimdi sende bu istismarlara açık ince ayar marifetlere dokunuyorsun..
    80 milyon dolara alınan bir varlığın en az 80 milyon dolara iadesi şeklinde bir anlaşma yapılması mantıklı ve ortaklık lehine olduğu düşünülebilinirdi ancak. Ayrıca park holding ten olan 45 milyon doları da lira bazlı uzun dönemli alacağa dönüştürülmüşse de yatırımcılara atılan bir gol. Zaten önceki 4 yılık anlaşmada Park Holdin yükümlülüklerini yerine getirmemesine rağmen koşulları facia yeni bir anlaşmanın yapılmasına ne demeli!?

Valla benim de çok büyük beklentim kalmadı.Ne hisseden ne de sermaye piyasalarındaki herhangi bir enstrumandan.Artık belli oldu ki gelecek yıl ülkenin içinden geçilecek.Artık ne ne kadar ayakta kalacak ona göre bakarız duruma.Ama cidden navlundu fk idi, kambiyo karı idi pazartesi yaşadığımızı tiyatrodan sonra hiç ama hiç umurumda değil.Bu memlekette tüm resmi kurumlar tüm devlet adamları vatandaşı beraberce tuzağa düşürebiliyorsa her şey olur.0.30 cent oldu mu sat 0.20 de al bunun uzun vadeli yatırımcılığı da bu kadar olur.Bence resmen kumar oynanıyor,bizler de masadaki kumarbazlarız kabul etmek lazım,yatırım falan değil bu işler.

8.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Patronu kutsayan yoeuma taptığım yorum niye bulasar rahatsız etti. Belki hissede de değilim. Belki 50 yıl da gecse en azından defter değerine gelmeyen hisseyi tutacak kadar inatçı yatırımcılardanım.
    Sadece yorum yaptım. Yorum yapmada sorun yoktur sanırım. Sonuçta burası yorum ve fikir beyanı forumu.

Borsa Tarihi boyunca hep defter değerinin çok altında kalan hisse var mı? En kötü hisseler bile bir kaç yılda bir defter değerini bulur veya üstüne atar.. Baskı uygulanmasa piyasaya bırakılsa bu hissede aynı hareketi yapardı sanırım.

Sanırım bu yorumlarımda incitmemiştir seni! Mutlu zamanlar dilerim
    Valla bu durumu normal bulan arkadaşlar da var... Aglayacaksaniz oynamayalım diyor adam. İnsan bir umut bekliyor . Şu ana kadar hep temele inandım. Hisse illaki değerini görür diye bildim. Yıl sonu bilancoyu da görmek istiyorum. Bu hareketler çok sinir bozucu...
    Chevron bey turgut bey in ku....dan indiginizde şirketin gerçek durumu hakkında tekrar konuşalım... şu anki durumua göre yıl sonu Max 2 fk olacak şirketi de yetkililerini de bırakın elestirelim. Varsa böyle bir şirket örneği söyleyin de bilelim.Satıp satmama hakkında yorum yapma...

Sayfa 43/426 İlkİlk ... 3341424344455393143 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •