Sayfa 45/425 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 353 - 360 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    artık olan oldu ? artık yarından itibaren bir toparlanma olur diye düşünüyorum. artık taban serisi sonlanmıştır heralde

bir miktar daha aşağı salınma olsa da artık bir dengelenme içine girilir diye düşünüyorum. sonuçta 450-600 arası kar rakamları da gayet iyi.

"yatırım tavsiyesi değildir"

2.  Alıntı Originally Posted by meteor78 Yazıyı Oku
    400 milyon TL net kar ile mevcut fiyatla 3 F/K oluruz. Ben razıyım şahsen. Şirket kar edecek diye ülke kaybetsin istemem ama kuru orada tutamazlarsa hazine ve MB’nin düşeceği durum ülkeyi nereye götürür, bir düşünmek lazım. Sonuçta TL mevduata artık kur garantisi verildi.
    Belliki sen maliye bakanı ile göz göze gelmemisin kardeşim. Görsen ikna olurdun kesin. Ülkenin başındakiler, malesef bu şirketin başındakiler büyük sıkıntı... Umarım bu düzen değişir yabancı yatırımcı ülkemize tekrar gelir. Patron olacak adam da artık bu kadar para yeter deyip bizimde 3-5 kazanmanıza müsade eder. Zira para kazandığımız falan yok. Dolar bazlı herkes ekside...

3.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Yatırımcı dostı Patronu kutsayan yoruma taptığım karşı yorum niye senş bu kadar rahatsız etti.
    Belki hissede de değilim. Belki 50 yıl da gecse en azından defter değerine gelmeyen hisseyi tutacak kadar inatçı yatırımcılardanım.
    Hisse olsun olmadın Sadece yorum yaptım. Yorum yapmada sorun yoktur sanırım. Sonuçta burası yorum ve fikir beyanı forumu.

Borsa Tarihi boyunca hep defter değerinin çok altında kalan hisse var mı? En kötü hisseler bile bir kaç yılda bir defter değerini bulur veya üstüne atar.. Baskı uygulanmasa piyasaya bırakılsa bu hissede aynı hareketi yapardı sanırım.

Sanırım bu yorumlarımda incitmemiştir seni! Mutlu zamanlar dilerim
    Kardeşim beni rahatsız eden bir durum yok.
    Biz de emeğimizden artırıp azla yetinip yatırım yapıyoruz. bu şirkette yatırımcısın ya da değilsin beni ilgilendirmez ancak ben yatırım yaptığım için bilgi sahibi olmak isterim. Patron ne yapıyor biz de bilelim diyorum. Enerji yatırımında kötü sözleşmelerden söz etmeniz benim için yeterli bir araştırma yapmam gerekebilir. Onun dışında şirketin neden değerinde işlem görmemesi eleştirisi benim için yatırım yapma şartlarından biri olduğundan ucuza hisse alıyorum diye düşünürüm.
    Bir tecrüben varsa bunu sormakta beis olmadığını düşünüyorum.
    Tavsiye değildir.

4.  Alıntı Originally Posted by Kaan100 Yazıyı Oku
    Kardeşim beni rahatsız eden bir durum yok.
    Biz de emeğimizden artırıp azla yetinip yatırım yapıyoruz. bu şirkette yatırımcısın ya da değilsin beni ilgilendirmez ancak ben yatırım yaptığım için bilgi sahibi olmak isterim. Patron ne yapıyor biz de bilelim diyorum. Enerji yatırımında kötü sözleşmelerden söz etmeniz benim için yeterli bir araştırma yapmam gerekebilir. Onun dışında şirketin neden değerinde işlem görmemesi eleştirisi benim için yatırım yapma şartlarından biri olduğundan ucuza hisse alıyorum diye düşünürüm.
    Bir tecrüben varsa bunu sormakta beis olmadığını düşünüyorum.
    Tavsiye değildir.
    Neyse tepki biçimini öyle algıladım.
    Yapılan sözleşme kötü niyetli kullanıma açık.Park holding te bunu istismar edebilir anlaşmalı olarak patronda istismar edebilir ve şirketin 50 milyon doları buharlaştırılabilinir. Hatta patron “ey yatırımcılar hisseleri kelepire vermezseniz, bu anlaşmayı istediğim gibi sonlandırırım” yorumu da varılabilinir. Sonuçta hisse borsaya girdiğinden bwti şirket reel değeri altında işlem görmüş hep ve en kelepire toplanmaya çalışılıyor ve sürekli baskı press altında olmuş. Borsada mali ve özsernaye olarak en kötü şirketlet bile zaman zaman defter değerini bulur veya üstüne atarlar. . Hisse şirket reel değerine göre şuan borsadaki en ucuzlarından,

5. Herkesin fikri değerlidir. Uzun vade değerini bulması için yatırım yapıyorum. Saygılar

6. Arkadaşlar o enerji işi çok girift bir konu. Ama en iyi şirketler bile kötü sözleşmeler yapabilirler. Kötü patron, benim adıma şöyle patronlardır:
    -Hissenin %80 fazlasını halka açar imtiyazla yönetir
    -Tvde şirketi överken arka plandan oğlu hisse satan patron
    - Kendi şirketinde al sat yapan patron.(Kap bildiriminden görünen alım-satimlar)
    - Kocaman bedelliyi yapıştıran patron
    -İliskili taraf alacak-verecek davasi ile sirketten para kaçıran patron
    -Her sene bedelli yapıp şirketi bir gram iyilestirmeyen
    Vs vs

Bu tarz şeyler dışındakiler yalan dolan. Hee patronun kötü olduğuna inanan hisseyi almasın veya hemen çıksın. Neden? Bu üstteki özelliklere sahip sirketler mali durumu iyi olsa da yürümez. Mesela Ülker magmaya indi. Sirketin mali olarak ederi o değil ama coook uzun süredir böyle fiyatlaniyor. Patron kötü olduğuna inanan hemen çıksın. Paranin da bir zaman maliyeti var.

7. GSDHO
    31.12.2020 USD=7,43
    Gsdho=2,57

24.12.2021 USD=11.81
    Gsdho =2.78
    Sayın dıpdıp'ın dediği gibi tam turgutluk hareket.

O.25 cent tahtacı için sihirli rakam bu.Doları dörde bölün ,o seviyeyi seviyor tahtacı,geçen yıl pahalıymış demek ki))))))))

Sayfa 45/425 İlkİlk ... 3543444546475595145 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •