Sayfa 106/1002 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 841 - 848 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1. Evet ustad bu zarari agresif degiskenler bile ogun yapmadi
    Bi hile var sikayet edicem bakalim ne olucak
    Soyle dudunuyorum
    Adamlar fona girisi goruyorlar ve rakamlarla oynuyup 0.075 .
    0.100 gunluk oynayan fon birden -3853
    Zarsr yaziyor
     Alıntı Originally Posted by ayurdakok Yazıyı Oku
    Gözlerime inanamıyorum. Kesinlikle bir hata olmalı. Böyle bir kar/zarar oranı olabilir mi ?
    M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Evet %3.5
    Sence ogun ki oranda bi tuaflik yokmu
     Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Aynı fon bende de var, arkadaş virgül koymamış sanırım, 23 aralık değeri % - 3,50

3. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ekonomist ve akademisyenlerle sohbet toplantısı gerçekleştirdi.

Erdoğan toplantıda "Kur inişini, hassas, sanayici ve ihracatçıyı ürkütmeden yürütmek gerek. Kur indi diye daha da indirelim telaşına kapılmamak lazım." mesajı verdi.
    https://www.bloomberght.com/erdogan-...-lazim-2295263

4. Benimde, %70 yerli hisse fon, %30 kıymetli madenlerden oluşan uzun vadeli fon portföyüm,1 hafta öncesine göre kıyaslarsam, tam hesaplamadım ama %20 civarı aşağıda.Ama bu düşüşe rağmen 1 yıllıkta %40-50 arası bir getiri var. Portföyü yaklaşık 2 yıl önce oluşturmaya başladığım için, ayrıca yatirim yaptığım enstrumanların ekstrem dönemlerde nasıl hareket edebileceğini(en fazla düşüş, en fazla yükseliş) bildiğim/kabul edip buna göre bir strateji oluşturduğum için(çeşitlendirme,yeniden dengeleme), her durumda plana sadık kalıyorum. Vademin uzun olduğunuda sürekli kendime hatırlatıyorum.

Yastığa başınızı koyduğunuzda nasıl rahat ediyorsanız öyle yatırım yapın. Herkesin risk algisi, vadesi vs farklı ve size uymayacaktır, kendi tarzınızı oluşturun.

Sağlık ve huzur en önemlisi.

Saygılar.

5. Zarardayken stopajlı fonunu satanlar 3 aylık muhtasar dönemimde karla satıp stopaj ödediğiniz fon varsa,
    Zararınız sebebiyle stopaj iadesi alacaksınız.
    Şaşırmayın.

6.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Evet %3.5
    Sence ogun ki oranda bi tuaflik yokmu

Sayın cerento,

Ben kendileriyle daha önce(7-8 ay önce) görüştüğümde, 6-12 aylık periyotlarda bu fonu değerlendirmem gerektiğini, hedeflerinin katılım kar payı üzerinde bir getiri olduğunu belirtmiştiler.

Bu açıdan değerlendirdiğimde, 6 aylık %10 getiri ile bunu başardılar, yeni bir fon olduğu için, 12 aylık verileri henüz bulunmuyor.

Kendi portföyüme göre büyük bir miktar bu fonda tutmuyorum, sadece acil durumlar için ayırdığım nakdin 2/3 ünü, t+1 valör olması nedeniyle, ayrıca 6-12 aylık periyotlarda mevduat üzeri +2 veya 3 puan beklenti benim icin yeterli. Kişisel tercihim nedeniyle, katılım esaslı fonlar dışında yatırım yapmadığımıda belirtmek isterim.

Saygılar.

7.  Alıntı Originally Posted by cerento Yazıyı Oku
    Evet ustad bu zarari agresif degiskenler bile ogun yapmadi
    Bi hile var sikayet edicem bakalim ne olucak
    Soyle dudunuyorum
    Adamlar fona girisi goruyorlar ve rakamlarla oynuyup 0.075 .
    0.100 gunluk oynayan fon birden -3853
    Zarsr yaziyor

Risk değeri 2.olan RPD -%9 zarar yazdı bu hafta. Gülsem mi ağlasam mı?

8. Tesekkur ederim.
     Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Sayın cerento,

Ben kendileriyle daha önce(7-8 ay önce) görüştüğümde, 6-12 aylık periyotlarda bu fonu değerlendirmem gerektiğini, hedeflerinin katılım kar payı üzerinde bir getiri olduğunu belirtmiştiler.

Bu açıdan değerlendirdiğimde, 6 aylık %10 getiri ile bunu başardılar, yeni bir fon olduğu için, 12 aylık verileri henüz bulunmuyor.

Kendi portföyüme göre büyük bir miktar bu fonda tutmuyorum, sadece acil durumlar için ayırdığım nakdin 2/3 ünü, t+1 valör olması nedeniyle, ayrıca 6-12 aylık periyotlarda mevduat üzeri +2 veya 3 puan beklenti benim icin yeterli. Kişisel tercihim nedeniyle, katılım esaslı fonlar dışında yatırım yapmadığımıda belirtmek isterim.

Saygılar.

Sayfa 106/1002 İlkİlk ... 65696104105106107108116156206606 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •