Sayfa 448/1002 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548948 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 3,577 - 3,584 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Bence çok ciddi bir kumar oynuyorlar. Kamuda çalışanlar bu modeli gördüler. Parası olan, Kredi çeken güzel kar yazdı sattiysa. Şimdi onlar için yeni bir fırsat görülme ihtimali yüksek. Kendi adıma benim için gram altının düşmesi fırsat. Kredi kartı ile altın alıp yatacağım. En büyük tehlike yastık altına giderse. Eğer rezerv eridiyse Noel dönüşü yabancı satış ve kur alışı ile cevap verir. Çok ucuza dolar alırlar.

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    İçmek bizim işimiz Tekirdağlıyız malum))) Bir büyüğü kulağıma dökerim ben aga))
    Tekirdağ in neresinden?

3.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Benim bildiğim bir şey yok, konuşulanlardan nasıl bir sistem olabilir diye tahmin etmeye çalışıyorum.

Altına endeksli kredi almayı aklı olan kimse kabul etmez. Dünyada bir gece bir olay olur nereye gideceği belli olmaz. Altın teminat olur bence.

Bankalar hemen hedge ediyordur muhtemelen. Kamu da altına endeksli tahvil filan piyasaya sürüyor, muhtemelen mevcut madenlere güveniyordur.
    kulağını duvara yanaştır biraz.
    belki kısık seslen söylüyordur.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Biri FROTO Ocak vadelide fena sıkışmış herhalde.
    Son 2 gündür Aralık'tan daha ucuza sattı da sattı. Bakalım Pazartesi devam edecek mi.
    --Kişisel görüşlerim olup, yatırım danışmanlığı tavsiyesi değildir

5. Abi bu toplumun bir kesimi her türlü faiz yada kar payına karşı. İster altına ister dolara endeksli mevduata geçmez. Faizin azı çoğu olmaz. Açıkçası benim için güzel. Kendi kendine sonunu hazırlıyor. Piyasaya böyle bir dinamit atması alt üst eder. Şimdi ticaret üretim inşaat hangi kur ile fiyat belirleyecek. Acaba seçim Çok yakın mı. Az önce İBB ile ilgili bir haber gördüm geçerken. İBB terör örgütü yöneticilerini işe almış haberi. Not ben ahaber akittv seyretmem. Arada Habertürk e bakarım kanal numarasını bilmeyince 66 dan geriye giderken görüyorum onları.

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi bu toplumun bir kesimi her türlü faiz yada kar payına karşı. İster altına ister dolara endeksli mevduata geçmez. Faizin azı çoğu olmaz. Açıkçası benim için güzel. Kendi kendine sonunu hazırlıyor. Piyasaya böyle bir dinamit atması alt üst eder. Şimdi ticaret üretim inşaat hangi kur ile fiyat belirleyecek. Acaba seçim Çok yakın mı. Az önce İBB ile ilgili bir haber gördüm geçerken. İBB terör örgütü yöneticilerini işe almış haberi. Not ben ahaber akittv seyretmem. Arada Habertürk e bakarım kanal numarasını bilmeyince 66 dan geriye giderken görüyorum onları.
    anlatacam ben sana. Bi hafta bekle. asdasdasda
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Puzzle iki parça eksik kaldı. Bir, kamu memur ve işçiye, emekliye iyi bir zam. İki İBB başkanı, Abb başkanına, deva, saadet, gelecek partisi üyelerine PKK yada ajan operasyonu.

8.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    kulağını duvara yanaştır biraz.
    belki kısık seslen söylüyordur.

Benim yalnız bir komşum var arada beni cafeye çağırır. Geçen yıl ben tanrıyım dedi, ben bu tip şeylere alışkın olduğumdan biz kuluz deyip konuyu kapatıp değiştirdim. Arada whatsappdan yazışıyoruz, geçen hafta sağda soldan sesler geliyor size de oluyor mu vs geçen sormuştum, benim kedi ile köpek görüyor bir şeyler istersen kediyi vereyim senin evi incelesin dedi. Şimdililk kalsın dedim.

Ne olur ne olmaz diye biraz KOZAL aldım, altın ile bir temasın olmasında fayda var, az önce de evde altın yok gümüşler para eder mi diye düşünüyordum eskiden 1 e 30 parite var diyorlardı.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 448/1002 İlkİlk ... 348398438446447448449450458498548948 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •