Sayfa 121/1002 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 961 - 968 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

tabloda nasd** 27ve 31 acık ,digr gunler belirtilmemiş ?

2.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    noel den sonraki hafta ,acılısları yukarı dogru olur sanırım. cıkılacaksa o zaman degerlendirilebilir ,sizce nasıl olur ?
    Her sene Noel rallisi olurmuş (bu sene de oldu). O yüzden Noel sonrası kar satışları gelebilir.

3. YA NE YAPACAKSINIZ NASD**I NUSD**I dolar artarsa artıyor işte a
    zalırsa azalıyor .bana gelen mesajda ''sizde geleceğin yatırımı elektrikli teknoloji araç satan teslanın karına ortak olmak istermiydiniz bu fırsatı kaçırmayın lucas bey çın çın ? '' diyordu sonra ne oldu dolar geberince zarar kol gibi oldu ama tesla karını arttrıyor maaşalah..... bende ak portföye sağlık aldım bakıyorum la farge tavan olmuş seviniyordum...... sabah hesaba bir baktım pfizerin piyasaya çıkardığı dil altımı arıyordum ...

4.  Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    tefasta fiyat oluşmuş lakin banka hesabıma yansımamış .ne zaman düzelir bi işlem .tşkler
    Eğer fon döviz içerikli ise gerçekleşme valorü 27-28 aralık yurt dışı tatil olduğundan ertelenecek.

sabah DSP de farkli fiyat (eksi idi) idi sonra foreks ekran da not etmis idim ve yesil gordum, kontrol edeyim tekrar dedim ve tekrar tefas a girdim banka da duzelmis ti gordum...

oluyo bole...

Alıntı Originally Posted by r.lucas Yazıyı Oku
    tefasta fiyat oluşmuş lakin banka hesabıma yansımamış .ne zaman düzelir bi işlem .tşkler
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

6. arkadaşlar merhaba fon araştırması yapıyorum ama doların düşüşü ile düşmeyen fon bulamıyorum, borsanın düşmesi ile düşmemiş fon bulamıyorum. eee borsa düşünce düşecekse, dolar düşünce düşecekse ben neden dolar almayım borsaya girmeyeyim de fon alayım? bana dolar ve borsadan etkilenmeyecek bir fon önerebilir misinz?

7.  Alıntı Originally Posted by uptrend Yazıyı Oku
    Eğer fon döviz içerikli ise gerçekleşme valorü 27-28 aralık yurt dışı tatil olduğundan ertelenecek.
    evet döviz içerikli .çok teşekkürler

8.  Alıntı Originally Posted by fedoramca Yazıyı Oku
    arkadaşlar merhaba fon araştırması yapıyorum ama doların düşüşü ile düşmeyen fon bulamıyorum, borsanın düşmesi ile düşmemiş fon bulamıyorum. eee borsa düşünce düşecekse, dolar düşünce düşecekse ben neden dolar almayım borsaya girmeyeyim de fon alayım? bana dolar ve borsadan etkilenmeyecek bir fon önerebilir misinz?
    Para piyasası fonları
    Kısa orta vade ve özel sektör borçlanma araçları ve mutlak getiri hedefli değişken fonlar.
    Ama bunların şu zaman içinde getirisi mevduat getirisi kadar ya var ya yok.

Sayfa 121/1002 İlkİlk ... 2171111119120121122123131171221621 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •