Sayfa 527/1002 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 4,209 - 4,216 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. Londra TL piyasası faizleri fırladı deniyordu orada stabilizasyon oldu mu acaba.

Yabancı tatile çıktı dendi ama yine satış devam ediyor gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    memetabi tipindeki büyük market makerlerin en çok beğendiğim özellikleri sadece borsa yazıları veya ironileri değil ..şaşırtıcı bir şekilde çok kibar olmaları ..bu kadar kişi geldi laf etti ..hiçbir kimseyi kırmadan yazdı ve gitti
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...25#post5716025

Değerli dostum nosfecagri

Bunlar sen ben gibi değil ..öyle 2 çizgiyi bak ..RSI bak ..stokastik bak ..50 günlük EMA bak ..takas bak ..tahta bak..temel analiz yap ..pair trade yap ..temel analiz e bak ..euro bazlı bak..jeopolitik bak .. flama bak falan filan deel yanee... ben sen olsak böyle başarsaydık 50 defa gelip eski yazılarımızdan alıntı yapardık ..adam yaptı mı ? yohh ..bunlar başka bir evrenden .. gelecekten gelenler yanee

https://www.hisse.net/topluluk/showt...22#post5691722

Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Tek analiz,mesaj yazmayana bir de hesap mı vereceğiz.O an itibariyle gördüğüm buydu.

Trafiğe çıkmayan asla kaza yapmaz ve bu onun mükemmel şöför olduğunu göstermez.

Yorum ifade etmeyen hata yapmaz ama ona eleştirme hakkı vermez.

4. Xtraderx selcuk nekadar kibirli bir adam. Sanki piyasayi yapiyor. En son dolar 9.60 da alanlara son sahibi olacak demisti tuncer sengoze. Endeks 1600 ustu satis firsati demisti. Simdide dolar magdurlari yaratacak demistik biz bunu soylerken aksini soyleyenlere sorusturma acilmis diyor. Herif tepeden dipten sonsuza kadar fibonacci ciziyor iste fibonacciyi goruyorsunuz demi diyor. 9.60 da dolara tepe diyen adamlar 11 lirada dolar magdur yaratti diyor. La oglum yaratsa yaratsa 8 milyar dolarlik magdur yaratir. Geri kalan 252 milyar dolar ne olacak.

Alıntı Originally Posted by DJKARIZMA06 Yazıyı Oku
    Nebati: Piyasaya 40 milyar dolar sürüldüğünü iddia ediyorlar. 40 milyar dolar nasıl olur? O gece MB 7 milyar dolar müdahalede bulundu. Tüm kamu ve kurumları her türlü enstürmanı kullanmakla mükelleftir. Merkez Bankası'nın müdahalesi varsa Pazartesi belli olur

SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    çaylak necati ...

6.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    hacı amca dikkatli oku..bak o mesajdan sonra yollamışım.iyice yaşlandın sen artık
    İyi de bunun adı flama değil ki matematikçi ABKA Geometriden de anlamadığını anladık bu gece

https://www.hisse.net/topluluk/showt...74#post5716374
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    yabancı takası dibe doğru gidiyor..

8. Abi dolar bazli ve tl bazlı alt alta koyup bakınca işin içinden çıkmak kolay değil.

4 senedir kitaplık bir darvas box kutusu içindeyiz dolar bazlı.

Bu 4 senede, ralliler oldu, cokusler oldu, bi dünya şey oldu ama aslında hiç bir şey olmamış. Ne acı değil mi?

Son aylarda ise endeks dolar bazlı çöker iken çok çok yüksek hacimle pozitif kapanış lar var.

Bu kutuyu / tepesi 2.2 dolar dibi 1.28 dolar tam ortaladık. Bassa da bir şey diyemeyiz, alsa da. Yukarı gitse kimsenin dur diyip short edevek hali kalmadı, aşağı gitse de dur ucuz diyip mal alacak bir parasal ortam yok...

Zor bir zaman biraz izlemeyi düşünüyorum. Çok boga idim, yan kağıtlara geçtim şimdi, orada hala beklentim var ama x30 olarak tahvil, döviz, borsa üçlüsünde yanlış bir şeyler var malesef. Birinden biri yalan söylüyor. Eger tahvil düşer ise borsa uçar. Ama tahvil böyle iken net boga olmak riskli.

Iste sen bu analizi yapama diye de herifler artık hareketi önceden yapmaya başladı. Manipulasyonda son nokta. 1.1x lere kadar dolar bazlı endeks sattılar- ertesi gün gördük ki aslında 1.1x zannettiğimiz seviye 1.7x imiş. Bu ne şimdi...
     Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Şahsi kanaatim.
    Yükseliş işi bitmiştir.
    Oluşan satış normal bir satış değil.
    Yükselişler satış amaçlı olur artık.

Doları satan MB olsa bile
    Doların hemen yükselmesi bence zor.
    Alanlar bozdurmaz.
    Şirketler almaya ve borç kapamaya devam eder.
    Fakat sert yükseliş işi biraz zor bence.

Burada hemen hemen herkes bir seçim hazırlığı olduğunu görüyor.

O zaman borsa için soru şu
    Beraber yürüyenlerin en azından bir kısmı
    Satıp gitmeyecek mi.

Yarın pozitif başlarız.
    Bugün yaklaşık 8-9 gün sonra aps artmış oldu (iki vade toplamı)
    Ama hala çok çok düşük.
    O nedenle
    Devamı için umutlu değilim

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 527/1002 İlkİlk ... 27427477517525526527528529537577627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •