Sayfa 586/1200 İlkİlk ... 864865365765845855865875885966366861086 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 4,681 - 4,688 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. yok sadece çok hızlı bir tahta ve şuanda tahtada galibi kötü sıkıştırdı tahta sahibi ama ky bunda o kadar hızlı trade yapamaz paylaşımlarınz güzel ama bence burda yapacağınız paylaşımlar ky açısından olursa daha sağlıklı olur kibarlığınız için teşekkürler
    ytd deli saçmasıdır

2.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Nugyo 5 dakikalıkda ikili tepe yapti verdim, 5.25 den yine aldim, benim maliyetim 4,70 lerde!!!
    Ben kimseye al sat demedim geçmişteki grafiği paylaştım, yazıyı yazdığımda zaten %12 artı idi, ordan alan almış ise cahilliğinden almıştır, 5.50 üzeri kalırsa demişim, herşey alirim vebal almam.
    2010 senesindeki nugyo Rallisi'ni bilirmisiniz tam 1.5 yıl sürmüştü, gun icinde eksiden arti %10 lar görüyorduk ve ozaman seans durdurma yoktu, 3.50 maliyetli hisselerimi 24 den vermiştik
    Al sat ile 34 falan gelmişti,
    Nugyo kediyi bile Aslan yapti
    Hey gidi mazi hey
    Vay be kazanca bak.

düşüncelere kurşun işlemez.

3. Arkana dönüp bakma ,yapılan hataları görürsün,Eski camlar bardak oldu.Önünüzde daima bir hedefiniz olsun.Naylon hisselerden uzak durun,Bir bakarsın senet seni uçuruyor öyle zannedersin,Halbuki senet seni yere çakıyor.

4. Arkana dönüp bakma ,yapılan hataları görürsün,Eski camlar bardak oldu.Önünüzde daima bir hedefiniz olsun.Naylon hisselerden uzak durun,Bir bakarsın senet seni uçuruyor öyle zannedersin,Halbuki senet seni yere çakıyor.

5. Temeli sağlam olan çok güzel senetler var,Uzun vade al biriktir evladiyelik.

6.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Ykgyo buralarda testere yapicak maksimum bir ay, maliyeti uygun olan taşır, olmayan cesaret eder, çanak tamamlanacak
    Tavan olmuş bizim Koray

7.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Tavan olmuş bizim Koray
    Testeresiz ameliyat etmişler
    2.48 ler yaptığında 1.45 maliyetle tahtadaydım o zamanlar hikayesi boldu Riva arsaları vardı yanlış hatırlamıyorsam 2 tapu 900 dönüme yakın olması lazımdı ,Bunlar için değerleme raporu ve satılacak hikayesi ile yola çıkmıştı.Hatta arsanın bir tanesini rahmetli koç almıştı golf sahası yapacaktı payından düşüldü kalem oynama yani
    Güzel ekmeğini yemiştik bugun baktım bir zar atalım diyip 1.85 den biraz aldım bakalım hayırlısı sat dediği yerde satarız.

8. 2 hafta kadar önceydi sanırım. ipeke grafiği paylaşıldı burada, 1.90 civarıydı ipeke de kozaa da. o zaman ipeke ve kozaa da 70 80 kurus marj bırakır ama bence once kozaa gider ardından ipeke gider dedi sacro. ipek 2.50'den döndü hala yolu var. kozaa 2.80'i yaktı bugün. bana ilginç gelen, kendisine sorsam muhtemelen "çok bariz" diyeceği bir yorum. tebrikler
    yalnızca cehaletle savaşıp gerisiyle sevişelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanın çok daha keyifli bir yer olacağına eminim

Sayfa 586/1200 İlkİlk ... 864865365765845855865875885966366861086 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •